A Aysetursak Guest 5 Eyl 2013 #1 İlk kez soru sormak için değil mutlu çiftimi sizlerle paylaşmak için konu açıyorum çocuklarını da paylaşmak dileğiyle...
İlk kez soru sormak için değil mutlu çiftimi sizlerle paylaşmak için konu açıyorum çocuklarını da paylaşmak dileğiyle...
Mehmet Nuri Alkayış Emektar Üye Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 1,142 Tepkime puanı 1 5 Eyl 2013 #2 hayırlı olsun
Aytekin DOĞAN Emektar Üye Katılım 21 Şub 2013 Mesajlar 1,125 Tepkime puanı 2 5 Eyl 2013 #3 Keşke bi öpüşmeyle yumurtlasa esas bundan sonrası zor benimkiler yemin kabuğunu bile beraber yiyorlar ama hala icraat yok
Keşke bi öpüşmeyle yumurtlasa esas bundan sonrası zor benimkiler yemin kabuğunu bile beraber yiyorlar ama hala icraat yok
Mehmet Nuri Alkayış Emektar Üye Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 1,142 Tepkime puanı 1 5 Eyl 2013 #4 aynen öyle diyecem ama benim kiler çifleşmeye başladılar çok mutluyum
A Aysetursak Guest 5 Eyl 2013 #5 Ama böyle görmekte çok güzel ya çok sevimli buluyorum öpüştüklerinde birbirlerini kaşıdıklarında filan
Ama böyle görmekte çok güzel ya çok sevimli buluyorum öpüştüklerinde birbirlerini kaşıdıklarında filan
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 81 5 Eyl 2013 #6 MaşAllah güzel bir çift. Hayırlısı olsun Dişiyi benim dişiye benzettim http://www.muhabbetkusu.com.tr/muha...anlariniza-ait-resimler/yeni-ciftim-6744.html
MaşAllah güzel bir çift. Hayırlısı olsun Dişiyi benim dişiye benzettim http://www.muhabbetkusu.com.tr/muha...anlariniza-ait-resimler/yeni-ciftim-6744.html
abdulkerim demir Paylaşımcı Üye Katılım 25 Haz 2013 Mesajlar 486 Tepkime puanı 3 5 Eyl 2013 #8 hayırlı olsun güzel çift yavru almak zor iş eğer kalabalık olsalar çabuk yavruluyorlar üretimcilerin avantajı bu
hayırlı olsun güzel çift yavru almak zor iş eğer kalabalık olsalar çabuk yavruluyorlar üretimcilerin avantajı bu
A Aysetursak Guest 5 Eyl 2013 #9 Çok sağolun çok istiyorum yavruları olsun ama daha yolun çok başındayım dişi kuşum da kızışmıyor zaten bi türlü
Çok sağolun çok istiyorum yavruları olsun ama daha yolun çok başındayım dişi kuşum da kızışmıyor zaten bi türlü
O Onur TOPAL Emektar Üye Katılım 29 Haz 2013 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 0 5 Eyl 2013 #10 Hayırlı olsun bakalım. Umarım yavrularını da görürsün