1-2 yudum suluktan ıcmesını saglamalısınız.Yavrunun annesi öldü daha önceden bunu söylemiştim hatırlayan belki bilir, sormak istediğim bir şey var bununla alakalı. Biz bu yavruya mama veriyoruz besleme aparatıyla, su olayını nasıl yapacaz? Mamadan alıyor zaten diye düşünüyoruz fakat ekstra olarak vermemiz gerekiyor mu ?
@Selçuk YÜKSEL @ramazan._can
Anne öleli 3 gün oldu sanırım, 3 gündür biz besliyoruz ve saglıklı gözüküyor şuan. Baba beslemedi.Siz keşke yavrunun resmini paylaşana kadar birde annenin resmini paylaşsaydınız . Keşke birde biraz daha erken davransaydınız . Annedeki durum ilerlemiş olmalı yoksa bir gün içerisinde oluşup hemen ölmesini etkileyecek şiddetle olmamıştır.
Daha 13 günlük ama ? Mamadan almıyor mudur o takviyeyi1-2 yudum suluktan ıcmesını saglamalısınız.
Tamam Selçuk hocam, elimde probiyotik var, DİAZEYME 256 mı ne. Ne kadar katmam gerekiyor bir şırıngaya ?Mamadaki su yeterlidir. Mama olarak da profesyonel elle besleme maması tavsiye ederim. Ve içine mutlaka probiyotik de katın bir miktar.
Yok Selçuk hocam dışkı kıvamı bu şekilde, o siyah noktada herhalde peçeteye bir şey geldi ondan kaynaklı. Hemen aşağıda paylaşıyorum farklı bir dışkı. Bu dışkı ne zamandan bilmiyorum ama, elimizde olan bu ve az önce yorumladığınız.Dışkı kıvamı iyi de Dışkıda siyah bir nokta görünüyor. O fotoda mı öyle görünüyor. Başk dışkısını da paylaşın.
tamamdır hocam cok teşekkürlerBence versele laganın elle besleme mamasından alın. En sağlıklısı o şekilde beslemektir. Cici bebe falan geliştirmez hayvanı. Nekton da olabilir ikisinden birini kuşlanın. 100 gr 20 lira civarı yanılmıyorsam. Çok pahalı da değil. İçine de probiyotik katarak besleyin. Daha sağlıklı büyür. İçerisi 30 dereceyse ekstra bir şeye gerek yok. 25 derece bile soğuk değil onun için.