hasta (mantar) mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mücahit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mücahit

Meraklı Üye
IMG-20161101-WA0000.jpg IMG-20161101-WA0000.jpg
yem yemesinde sıkıntı yok.
nerdeyse 15 20 dk da bir bu şekil oluyo.
dışkısı katı.
vitamin veriyorum.
kuş yeni.
tek gözünü kapatıyor diğeri açık. resimdeki kapalı gözü.
ayaklarının resmini de yüklicem tüneğe çıkmasını bekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG-20161101-WA0001.jpg
    IMG-20161101-WA0001.jpg
    142.4 KB · Görüntüleme: 26
Kuşunuzda mantar Yok ne zamandır sizinle kuş ?

3 gün oldu daha.
birde tek gözünü kapatıyor.
bilgim olmadığı için mantar mıdır acaba diye sordum.

Eve ilk geldiğinde yabancılık çekmesi uyuklaması normal yem yemesinde dışkısında bir sorun yoksa eve alışmasını beklemelisiniz bence

Eve ilk geldiğinde yabancılık çekmesi uyuklaması normal yem yemesinde dışkısında bir sorun yoksa eve alışmasını beklemelisiniz bence

anladım sağolun. ben acaba mantar mıdır diye şüphelendiğim için sordum. kötü bir durum olmaması için.

Yok hayır maşallah kuşunuz tertemiz mantar Yok üşüyor olabilir alıştıktan sonra düzelecektir

Kabuksuz yem vermen kısa süreliiine iyi olur

yem olarak aspur alıp %50 oranında yem ine karıştırırsanız çok daha rahat beslenir kuşunuz. mantar felan yok gayet sağlıklı bir erkek. Maşallah. ortama alışma sürecinde şuan , ortama alışıp kafesini kabullelene kadar rahatsız etmeyin.

yem olarak aspur alıp %50 oranında yem ine karıştırırsanız çok daha rahat beslenir kuşunuz. mantar felan yok gayet sağlıklı bir erkek. Maşallah. ortama alışma sürecinde şuan , ortama alışıp kafesini kabullelene kadar rahatsız etmeyin.
Tamam kahraman bey yarın aspur alacağım. dal darida vereyimme yanısıra

Tamam kahraman bey yarın aspur alacağım. dal darida vereyimme yanısıra
yeme yeni düşen yavrularda zaten aspur ve dal darı 1 hafta boyunca verilmesini kesinlikle tavsiye ederim. beslenmeleri için önemlidir bu serin havalarda vicut dirençleri çok düşük oluyor

tamamdır hocam yarın ikisinide alıyorum. sağolum iyi günler

Geri