serginebernand
Yeni Üye
Kuşum yaklaşık 1 haftadır hasta ne yapsam iyileşmedi ilk defa hastalığının nedenini anlayamıyorum umarım burada yardımcı olacak insanlar vardır yoksa gözümün önünde ölüp gidecek. Bakteri mi yoksa mantar mı oldu bilmiyorum ama dışkıları normal değil. Göz kenarlarında tüy dökümü başlamıştı, geçmedi ama ayaklarında ve burnunda mantar belirtisi yok. Kaç gündür iştahsız ve halsiz. Vitamin veriyorum ama ters tepiyor. Sabah gördüğümde dışkıları ortadaki gibiydi normalde etrafındaki dışkılar gibi yapıyordu. Hafif de ishal. Bu tarz dışlama bakteri veya mantar belirtisi mi kuş iç mantar olmuş olabilir mi çok zayıfladı 1 haftada. Kuşun nuru gitti resmen. Ne yapsam ne versem düzelmedi (kanarya yemi de dahil). Suyuna "Mikostatin" adlı antibiyotikten damlatsam iyi gelir mi bilemedim. Ve her şey ayak parmaklarının kısmı felç olmasıyla başladı. Birbiri ardına yaşanan bu sorunlar neye işarettir? Hepsi bir anda oldu. Bunlar bünyesine ağır gelecek şeyler. Umarım net anlayan biri çıkar şimdiden Allah razı olsun.