Hasta Durgun Kuş (Kanat Titremesi)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Savci16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savci16

Yeni Üye
Merhaba, kuşum videolarda gözüktüğü gibi durgun. Kuşumu hava akımına mağruz kalacak şekilde bırakmadım. Son günlerde hiç uçurmadım. En son ilk defa ballı yem aldım (Bilmiyorum alakası var mı ama) ve hastalandı. Üşümüş olduğunu düşünmüyorum çünkü ortam sıcak. Sorunu anlayabilen ve önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Çok teşekkürler.

Dışkısı resimdeki gibi. Dışkılama problemi göremedim.
20210507_133322.jpg

Öncelikle geçmiş olsun..Ballı kraker zararlı kimyasal vermeyin.Onun yerine dal darı verebilirsiniz.Ayrıca kafeste ızgara olması dışkılata erişimini engellemek adına sağlıklk olacaktır ve tüneklerin tahta olması gerekli..Kuşunuz tünekte durabiliyor mu ?

Öncelikle geçmiş olsun..Ballı kraker zararlı kimyasal vermeyin.Onun yerine dal darı verebilirsiniz.Ayrıca kafeste ızgara olması dışkılata erişimini engellemek adına sağlıklk olacaktır ve tüneklerin tahta olması gerekli..Kuşunuz tünekte durabiliyor mu ?
Tünekte durabiliyor Gaga taşıyla oynuyor. Fakat bazen videodaki gibi aşağı iniyor. Bitkin düşmüş olabilir. Ne versem iyi gelir toparlaması için vs.
Bazen de aşağı resimdeki gibi duruyor anlamadım.
20210507_150044.jpg

Kullandığınız herhangi
Bir vitamin yoksa yumurta maması yapabilirsiniz severler yada daldarı :)

Benim kusumda sürekli böyle elime geliyordu ama gelmiyo artık kacıyor neden acaba

Ekli dosyalar

• E93E421D-A69D-4B42-B4B7-C86855F62E58.jpeg
    E93E421D-A69D-4B42-B4B7-C86855F62E58.jpeg
    694 KB · Görüntüleme: 6
Vitamin surekli suyuna kullaniyorum kus kumuda aldim ama neden böyle onceden böyle değildi sanki yorgun desem imkansız bütün gün kafesinde kendim cıkarmasam cıkmaz zaten

Vitamin surekli suyuna kullaniyorum kus kumuda aldim ama neden böyle onceden böyle değildi sanki yorgun desem imkansız bütün gün kafesinde kendim cıkarmasam cıkmaz zaten
Kuşun hasta gibi görünüyorsa veteriner hekime göstersen iyi olur. Bunun dışında başka bir problemi varsa bilemem.

Geri