Harness(kuş tasması) hakkında

ozlem_00

Meraklı Üye
Merhaba birkaç sorum vardı yardımcı olursanız sevinirim :) Muhabbet kuşu için tasma uygun mudur? Uygunsa nasıl alıştırılmalıdır? Bugün muhabbet kuşuma uygun bir harness yaptık ama çok korktu bir daha da yaklaştırmadım nasıl alıştırabilirim lütfen yardımcı olun :)

Amaç ne peki?

LG-H840 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafeslediğimiz yetmedi birde tasma takalım çok iyi :)

Valla lisede bi öğretmenim en kötü hayvan insanlar demişti. Doğru demiş ya la adam :)

dışarı eğitimi vermek için başlangıç aşamasında kullananlar gördüm ama şahsen hiç kullanmadım muhabbet kusu için özel ölcülerde yaptırmak lazım normal standart ları papağanlar için

Biliyorum ölçüleri tam ona göre dışarıyı çok seviyor evin içinde de omuzda gezmeyi ikisini birlikte yapalım dedik amacı dışında cevap yazanlarda lütfen yazmasın burda doğru düzgün soru soruyoruz

Kuşa tasma takmayı düşünüyorsunuz ve soruyorsunuz. Saçma sapan soru olduğunu düşünüyorum. Burası forum ve fikrimi söylemekte özgürüm. Sizin kısıtlama hakkınız yok. Kuşu tasmalamak isterseniz kuş beslemeyin kardeşim. Tasma takmak nedir ya aklım almıyor. Bunu düşünmek bile saçma. Böyle devam edin. Biraz insan olun lütfen.

Kuşa tasma takmayı düşünüyorsunuz ve soruyorsunuz. Saçma sapan soru olduğunu düşünüyorum. Burası forum ve fikrimi söylemekte özgürüm. Sizin kısıtlama hakkınız yok. Kuşu tasmalamak isterseniz kuş beslemeyin kardeşim. Tasma takmak nedir ya aklım almıyor. Bunu düşünmek bile saçma. Böyle devam edin. Biraz insan olun lütfen.

Aynen kardeşim böyle devam et haklısın seninde dediğin gibi bu bir fikir!

gereksiz ve saçma alışan kuş zaten sahibini belirlediği taktirde dışarıda bile olsa omuzdan ayrılmaz ne gerek var tasma gibi şeylere

bence tasma takmayın fakat illaki takacaksanız kuşun ölçülerinde yaptırıp takın ama takmasanız daha iyi muhabbet kuşları tasmayı vb şeyleri pek sevmez alıştırırsanız ele filan gelir omuza gelir iyi eğitirseniz cam açıkken bile çıkmaz bence tasma takmayın tasmayı kaçırırsınız kaçar bide sizden korkma ihtimali var

Tartışmak istemediğim için cevap yazmadım bu arkadaş düşüncelerimi yazıya dökmüş. Eyw bro

Ne demek gereksiz yazı yazmayın?
Saygı çerçevesinde istediğimi yazarım!!!

Geri