Ayşe32
Paylaşımcı Üye
Yavuz bey ben Isparta'da ikamet ediyorum. Alınacak olsa her turlu parayla payıma düşeni öderim ben. Yaşadığımız talihsizlik için üzüldüm. Bahçe olayı gelincik durumundan sakıncalı maalesef. Güvercin,tavuk ne bulursa af etmezler onlar. Petshoplar ve üreticilerin bazıları içler acısı biliyorum görüyorum. Isparta da da durum bu. Yemler yağsız tuzsuz yemlerden suluklar iğrenç el kadar kafeslerde bir çok muhabbet kuşu ve diğer cins kuşlar. Kimse helal para kazanma derdinde değil. Yazıklar olsun onlara. Yem hariç kum,gaga taşı için petshoplara gittiğimde içim çok acıyor. Geçen gün petshop konusu açıldığında konuşulmuştu. Petshoplarda vicdan yok Allah korkusu yok bari devletin denetim mekanizması olsa caydırıcı cezalar olsa. Dilerim bir gün şartlar onlar için de iyi olur. Show ve jumbo bende istiyorum. Bende bir çift yerli mubiş bir çift de sultan papağanı var. Bende çocuklar 24'saat salıklar. Show ve jumboları da kuş cennetime dahil etmek isterim. Bir çift de onlardan alsam birlikte yaşamaları sorun olur mu? Yerli mubişlerimi döverlerse olmaz tabi. Show ve jumbo lar kalafatlı malum yerli ırka göre. Bir bilginiz varsa bu konuda Yavuz bey sevinirim.