Seçmekte özgürsünüzArkadaşlar kuşuma paketlerde satılan dal darılardan kullandım. Haftada 1-2 veriyordum, bittiği için yarın tekrar alacağım fakat ne önerirsiniz? Yanlış bilmiyorsam kızıl, sarı, siyah gibi birkaç çeşidi var.
Seçmekte özgür olduğuma eminim Ben besin değeri açısından sormuştum, teşekkürler.Seçmekte özgürsünüz
Quik, gold wings ikisi karışık kullanıyorumHangi yemi kullanıyorsunuz? Benim son kullandığım iki markanın yem içeriğinde darıların tüm çeşitleri mevcuttu. Tek çeşide indirgememek daha iyi bence. Dal darı şeklinde alacağım derseniz dönüşümlü biçimde alabilirsiniz. Biri bitince diğerinden alırsınız.
Haklısınız dal darı olabilirSeçmekte özgür olduğuma eminim Ben besin değeri açısından sormuştum, teşekkürler.
Benim önceki aldığım yem bonnie idi şimdiki ise vitakraft. İkisinde de darı çeşitleri mevcut.Quik, gold wings ikisi karışık kullanıyorum
Siz hangi yemi kullanıyorsunuz bundan sonra onu tercih edeyim, ben yemi bittikten sonra vitakraft almayı düşünmüştümHangi yemi kullanıyorsunuz? Benim son kullandığım iki markanın yem içeriğinde darıların tüm çeşitleri mevcuttu. Tek çeşide indirgememek daha iyi bence. Dal darı şeklinde alacağım derseniz dönüşümlü biçimde alabilirsiniz. Biri bitince diğerinden alırsınız.
Aa tamam bende vitakraft almayı düşünüyordum, teşekkür ederim.Benim önceki aldığım yem bonnie idi şimdiki ise vitakraft. İkisinde de darı çeşitleri mevcut.
Şu an vitakraft. Memnunum.Siz hangi yemi kullanıyorsunuz bundan sonra onu tercih edeyim, ben yemi bittikten sonra vitakraft almayı düşünmüştüm
Yem seçimi değil, darı seçiminden bahsettim. Sadece arkadaşlar bazı yemlerin içinde darı olduğu için ayrıca almaya gerek olmadığını söyledilerSizin amaciniz dal dari secimi mi yoksa yem secimi mi onu belirtij once dal darı olarak sari ve kizil olarak iki cesiti var ikiside faydalidir ama kizil dari daha cok tuketilir
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi [emoji23]
Darı doğal bir besinKuşlarınıza pet shopta bulunan farklı yiyecekleri vermemenizi öneririm çokta sağlıklı birşey değil. Vitamin içeren yemler var onlardan alın verin yeter ayrıca kabuklu yem olmasına dikkat edin.
Yem seçimi değil, darı seçiminden bahsettim. Sadece arkadaşlar bazı yemlerin içinde darı olduğu için ayrıca almaya gerek olmadığını söylediler