Dolma
Yeni Üye
Merhaba ! Hagen vision S02 kafes elime ulaştıve bende + - konusunu açayım dedim bu arada amazon pet center 'a teşekkürler hafta sonu olmasına ramen 1 günde geldi ve adam yanında 1KG meyveli yem ballı kraker ve oyuncak koyup gönderdi
Kuruluma çok üşeniyordum kardeşime kurdurttum :C ısrar ediyodu ben kurayım diye yaparken parmaklarını kesmiş beceriksiz şey
Kafesin artıları +
+ Ferah olması : küçük dostuma daha fazla oyuncak çeşidi koyabilirim
+ Kurulumu kolay : kolay molay ama benim kardeşim gibi olursanız kolunuzu bile kesersiniz
+ Modern görüntüsü : Modern görüntüsü çoğu ortama uyum sağlıyor
+ Rahat temizleniyor : 1.Altını çıkar 2.telin üstündeki pislikleri temizle 3.altında biriken pislikleri çöpe dök
Kafesin eksileri -
- Her suluk olmaz : yatay suluk takmalısınız çünkü kafes yatay telli
- Yuvalık ve banyoluk takılıyor ama : sadece ön tarafa takılıyor bu ikiside yan tarafta olmayınca çirkin
bir görüntü yaratıyor
Kuruluma çok üşeniyordum kardeşime kurdurttum :C ısrar ediyodu ben kurayım diye yaparken parmaklarını kesmiş beceriksiz şey

+ Ferah olması : küçük dostuma daha fazla oyuncak çeşidi koyabilirim
+ Kurulumu kolay : kolay molay ama benim kardeşim gibi olursanız kolunuzu bile kesersiniz

+ Modern görüntüsü : Modern görüntüsü çoğu ortama uyum sağlıyor
+ Rahat temizleniyor : 1.Altını çıkar 2.telin üstündeki pislikleri temizle 3.altında biriken pislikleri çöpe dök
Kafesin eksileri -
- Her suluk olmaz : yatay suluk takmalısınız çünkü kafes yatay telli
- Yuvalık ve banyoluk takılıyor ama : sadece ön tarafa takılıyor bu ikiside yan tarafta olmayınca çirkin
bir görüntü yaratıyor
Moderatör tarafında düzenlendi: