tek bir muhabbet kuşum var, daha rahat hareker etmesi için L den sipariş vermek istedim. Kullananların bu konudaki yorumlarını merak ediyorum, bir de bu kafesleri temizlemek zor değil mi tabanında ızgarası yok nasıl temizlenirler?
+1Bir kafese o kadar para vermek bence çok gereksiz al bir tane cifthane içine doğal tünek al 2 tane akıllı yemlik suluk birde tül ve aksesuarlar en baba 80 tutar
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bide gelecekte ona eş alırsan o kafes gg en iyisi bir çifthane agatek bir muhabbet kuşum var, daha rahat hareker etmesi için L den sipariş vermek istedim. Kullananların bu konudaki yorumlarını merak ediyorum, bir de bu kafesleri temizlemek zor değil mi tabanında ızgarası yok nasıl temizlenirler?
Peki temizlik sırasında üst kafes çıktığında alt ızgara birleşik kalabiliyor mu yani altı temizlemek için çıkarıp temizlerken ızgara kafesle birleşik kalabiliyor mu yoksa altlık çıkınca ızgara da mı çıkıyor?Tek kuş için S01 yeterlidir. Tabanda ızgarası var. Izgara altına ister taban malzemesi ister kağıt koyabilirsin.
Hımm anladım hocam sağolunIzgara tabanda kalıyor.
Kafesi yukarı doğru kaldırıp gazete kağıdı veya bir örtü üzerine koyuyorsun. Taban ve ızgarayı temizleyip tekrar kafesi oturtuyorsun.