Pamir GÜLMEZ
Paylaşımcı Üye
Ürünle alakalı internette Türkçe bütün yorumları okudum almadan önce tereddütlerim vardı ama aldıktan sonra herhangi bir tereddütüm kalmadı . Kafese çok pahalı demeyin kafes pahalı değil bizim paramız çok değersiz , bizim paramız çok değersiz olmasına rağmen verdiğiniz her kuruşu sonuna kadar hak ediyor bundan tereddütünüz olmasın . Ömürlük , çok şık ve de kuşunuzun çıldıracağı içinden çıkmak istemeyeceği bir kafes alıyorsunuz .
Ama alıyorsanız yeni güncellenmiş versiyonunu alın , eski seri almanın hiç bir bir anlamı yok ve de ne olursa olsun tek kuşta olsa 10 kuşta olsa en büyük seriyi alın Yani L serisini ben hata yaptım kağıt üzerindeki rakamları gözümde büyüterek tek çekoslavak kuşa M01 aldım L01 daha iyi olurdu .
+++++++ ARTILARI +++++++
+ Görsellik : Mükemmel ötesi piyasadaki tüm kafeslerden daha şık .
+ Tasarım : Alttaki şeffaf kısım sayesinde yem atıklarının ve dökülen tüylerin kesinlikle ve kesinlikle dışarı çıkmaması.
+ Teller : Yatay olması ve tel aralıklarının çok iyi ayarlanması kuş için kafesi daha katlanabilir hale getiriyor .
+ Yemlikler : En&Boy&Uzunluk olarak her alanda büyük yemlikler olması kuşun beslenmesini kolaylaştırıyor ve sanılanın aksine hiç bir şekilde toz&tüy toplamıyor .
+ Yemlikler : Yemlik kapısı sayesinde yemliklerin kolay eğişimi .
+ Kapılar : Ön taraf da bulunan 2 kapı isterseniz kafesin içine platform şeklinde açılabiliyor , bu da kuşunuz canı sıkıldığında farklı akrobatik şekillerde kafese girip çıkarak oynamasını sağlıyor .
+ Montaj + Temizlik : Çok Çok basit .
+ SAĞLAMLIK : Sağa sola vurmazsanız sonuna kadar sağlam .
---------- EKSİLERİ -------------
- Yemliklerin yakınına suluk koyma ihtimalinizin olmaması .
- Kafese taktığınız bütün aksesuarların plastik kanca ile takılmak zorunda olması
Ama alıyorsanız yeni güncellenmiş versiyonunu alın , eski seri almanın hiç bir bir anlamı yok ve de ne olursa olsun tek kuşta olsa 10 kuşta olsa en büyük seriyi alın Yani L serisini ben hata yaptım kağıt üzerindeki rakamları gözümde büyüterek tek çekoslavak kuşa M01 aldım L01 daha iyi olurdu .
+++++++ ARTILARI +++++++
+ Görsellik : Mükemmel ötesi piyasadaki tüm kafeslerden daha şık .
+ Tasarım : Alttaki şeffaf kısım sayesinde yem atıklarının ve dökülen tüylerin kesinlikle ve kesinlikle dışarı çıkmaması.
+ Teller : Yatay olması ve tel aralıklarının çok iyi ayarlanması kuş için kafesi daha katlanabilir hale getiriyor .
+ Yemlikler : En&Boy&Uzunluk olarak her alanda büyük yemlikler olması kuşun beslenmesini kolaylaştırıyor ve sanılanın aksine hiç bir şekilde toz&tüy toplamıyor .
+ Yemlikler : Yemlik kapısı sayesinde yemliklerin kolay eğişimi .
+ Kapılar : Ön taraf da bulunan 2 kapı isterseniz kafesin içine platform şeklinde açılabiliyor , bu da kuşunuz canı sıkıldığında farklı akrobatik şekillerde kafese girip çıkarak oynamasını sağlıyor .
+ Montaj + Temizlik : Çok Çok basit .
+ SAĞLAMLIK : Sağa sola vurmazsanız sonuna kadar sağlam .
---------- EKSİLERİ -------------
- Yemliklerin yakınına suluk koyma ihtimalinizin olmaması .
- Kafese taktığınız bütün aksesuarların plastik kanca ile takılmak zorunda olması