Hırıltılı nefes ve ishal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kgngksnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kgngksnn

Yeni Üye
Merhaba arkaşalar yeni bir kul aldım arkadaşımdan bebeği olduğu için kuş biraz yalnız kalmış bırakmadım aldım fakat biraz rahatsız gibi bende çok anlamıyorım sizler yardımcı olursanız ben bu hayvanı iyi etmeye çalışıcam. Uçamıyor ve gagasını sürekli açıp kapatıyor hırıltılı nefes alıyor ve birde tüy sorunu var sanırım bilgilendirirseniz çok sevinirim
D7D8BA2A-0CBD-4C2A-A4FC-357FB3828A6D.jpeg
6300CAFF-6678-4AE8-BB42-0AE6527CA6BD.jpeg

Nefes alırken kuyruğu aşağı yukarı atıyor mu, ilk defa gördüğüm bir tüy problemi var b vitamini verin yulaf verin ve banyo yaptırın sık sık

Merhaba arkaşalar yeni bir kul aldım arkadaşımdan bebeği olduğu için kuş biraz yalnız kalmış bırakmadım aldım fakat biraz rahatsız gibi bende çok anlamıyorım sizler yardımcı olursanız ben bu hayvanı iyi etmeye çalışıcam. Uçamıyor ve gagasını sürekli açıp kapatıyor hırıltılı nefes alıyor ve birde tüy sorunu var sanırım bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 58136Ekli dosyayı görüntüle 58137
kuyruğu inip kalkıyorsa solunum yolu sıkıntısı olabilir

Nefes alırken kuyruğu aşağı yukarı atıyor mu, ilk defa gördüğüm bir tüy problemi var b vitamini verin yulaf verin ve banyo yaptırın sık sık
kuyruğu inip kalkıyorsa solunum yolu sıkıntısı olabilir
Video atabilir misiniz?
Kuşumuz malesef vefat etti cok iyi bakıyordum dediğiniz gibi kuyruğunu aşağı yukarı kaldırıyordu nefes alıp verirken 😭😭

Ne yapabilirdim arkadaşlar lütfen bilgi amaçlı yinede söylermisiniz solunum yolu sıkıntısı olabilir demiştiniz tedavisi varmıydı peki yavrum kurtulabilirmiydi

Evet vardı tedavisi ama üzmeyin kendinizi hayatı boyunca ona elinizden gelen en iyi koşulları sağladıysanız içiniz rahat olsun başınız sağ olsun :(

5 gündür yazmamışsınız konu hakkında keşke yazdığımızda anında dönüş yapsaydınız ama dediğim gibi sıkmayın canınızı

Bide kuşumu aldığımda başında beze yoktu 2 3 gün sonra fotoğtaftaki gibi dahada büyüdü

Kuşunuzun birden fazla rahatsızlığı aynı anda meydana gelince kuşunuz dayanamamış. Boyle bir tüy hastalığını ben de ilk defa gördüm. Solunum sıkıntısına gelirsek ilerlememişse çözümü olabilirdi. Ama Çok fazla sorun bir arada olunca kaldıramamış kuş. ☹

Geri