Vaziyet kötü 1 günde bu göz bu hale gelmez muhakkak önceden belirtisi olmuşturHiç birşeyi yoktu fakat bu akşam fark ettim dün akşam birşey yoktu bu nedir böyle.Ekli dosyayı görüntüle 45660
Yok daha dün saldım evde birşey yoktu. Erkeği ayırdım bulaşıcı hastalık mıVaziyet kötü 1 günde bu göz bu hale gelmez muhakkak önceden belirtisi olmuştur
Dışkı resimleri felan da atın gözü yakından cekip atın bakalım durumaYok daha dün saldım evde birşey yoktu. Erkeği ayırdım bulaşıcı hastalık mı
Kafesi yeni yıkadım. Dışkı normal yeşil beyaz. Kuşun sağlığı gayet iyi fakat gözü böyle oldu çok kaşidi herhalde.Dışkı resimleri felan da atın gözü yakından cekip atın bakalım duruma
Erkek kuş gene kabarmaya başladı uyuyor paso uyuyor tepki yok hiç birşey yok uzun süre evvel kuru hastalığı denilen hastalıktan oldu ilaç falan düzeldi bı sure iyiydi şimdi 2 3 gündür gene başladıKafesi yeni yıkadım. Dışkı normal yeşil beyaz. Kuşun sağlığı gayet iyi fakat gözü böyle oldu çok kaşidi herhalde.
Kuruma mantar kökenli bir hastalık dır nuks etmiş olabilir göz çevresinde pullanma felan varmiErkek kuş gene kabarmaya başladı uyuyor paso uyuyor tepki yok hiç birşey yok uzun süre evvel kuru hastalığı denilen hastalıktan oldu ilaç falan düzeldi bı sure iyiydi şimdi 2 3 gündür gene başladı