Gelişimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seyma-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seyma-

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Bir yavrumun gelişimi hakkında endişelerim var. En sonuncu yavrum 17 günlük olmasına rağmen hic bir şekilde tüylenmedi. Diğer kardeşlerinde hiç bir sıkıntısı yok hatta ilk iki yavru yuvadan bile atladı yeme düştü. Ama kendisinde gelişim sıkıntısi var gibi. Anaçlar besliyor beslemesine ama nedense bana kardeşlerine göre geride kalmış gibi geldi. Daha önce de birden fazla kez yavru baktım hiç birinde bu kadar gözüme batan beni endişe ettiren bir durumla karşılaşmamıştım. Belki ben abartmışımdır bana yanlış geliyordur bilmiyorum. Ummarım yanılıyorumdur. Aşşağıya fotoğraf eklemeye çalışacağım.hizliresim.com/6jyexy6.jpg[/img][/URL]url=https://hizliresim.co[m/ky8y3l8][/URL]

17 günlük yavruya göre gelişimi yavaş evet. Ebeveynlere aminoasit, demir ve çinko desteği verin. İnsanlar için satılan çinko şurupları var onlardan yarım suluğa 4 damla katın her gün. Ayrıca mutlaka probiyotik kullanın rutin bir şekilde bir süre her gün verin. Sonra 2 fünde bir vermeye devam edin. Kanatlıoil prozim B-A forte ve vitabol öneririm. İlk 3 gün üçünden de katın sularına. Sonra vitabol haftada 1-2 kez B-A forte 3 probiyotik de ilk 10 gün kesintisiz sonraki dönem haftafa 3 kez

17 günlük yavruya göre gelişimi yavaş evet. Ebeveynlere aminoasit, demir ve çinko desteği verin. İnsanlar için satılan çinko şurupları var onlardan yarım suluğa 4 damla katın her gün. Ayrıca mutlaka probiyotik kullanın rutin bir şekilde bir süre her gün verin. Sonra 2 fünde bir vermeye devam edin. Kanatlıoil prozim B-A forte ve vitabol öneririm. İlk 3 gün üçünden de katın sularına. Sonra vitabol haftada 1-2 kez B-A forte 3 probiyotik de ilk 10 gün kesintisiz sonraki dönem haftafa 3 kez
Çinkoyu eczanelerden falan temin edebilirsem yarın bakacağım bi. Onun dışında aminoasit olarak düzenli kullandığım Röhnfried Bt-Amin Forte B vitamini , Amino Asit ve Elektrolit bu ürün var. Bunu kullansam olur mu? Probiyotik kullanmiyorum ama elimde Röhnfried Avidress Plus Metabolizma İyileştiricisi ürünu var aynı işlemi görür mu yoksa temin edeyim mi? Diğer dediklerinizide temin etmeye çalışacağım teşekkürler.

Bt amin varsa amino asit almanıza gerek yok 3 gün kesintisiz verin. Sonra 2 günde 1 verin. Avidres probiyotiğin yerini tutmaz. Onu da ara ara kullanın ama probiyotik mutlaka kullanılmalı. Eczaneden en ucuz çinko şurubunu alın marka önemli değil.

Geri