Geçmeyen ishal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan masuk5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

masuk5

Yeni Üye
İyi günler muhabbet kuşum 4 yaşında 5 aydır geçmeyen ip şeklinde etrafı sarı ve yeşil olmak üzere seyreden ishalimiz var 2 veteriner 2 kere antibiyotik kullanımı ve probiyotik kullanımı söz konusu ama hala toparlanmadı. sikayetlerimiz devam ediyor.yem yemekte sorun yok uçmuyoruz dışarı çıkmıyoruz isteksiz hep uyuma ve kabarma var.ishal kuş ölür diyorlar çabalıyorum ama çaresini bulamadım.bana yardımcı olabilecek olan varmi.

Kuşun altlığını temizlemeden dışkı resmi çekip atın. Ayrıca kuşun videosunu paylaşın. Hangi probiyotiği kullandığınızı ve kullandığınız takviyelerin neler olduğunu ne sıklıkla verdiğinizi yaızn.

Kuşun altlığını temizlemeden dışkı resmi çekip atın. Ayrıca kuşun videosunu paylaşın. Hangi probiyotiği kullandığınızı ve kullandığınız takviyelerin neler olduğunu ne sıklıkla verdiğinizi yaızn.
Profil fotoğrafına ekledim dışkı resmini diazyme kullandım 5 gün antibiyotik 3 gün probiyotik sonrasında deep Multison adlı vitamindi ama sikayetlerimiz devam ediyor

Daha önce hiç parazit damlası yapıldı mı kuşa?

Kullandığınız antibiyotiği sordum hangi antibiyotikti ?

Resimleri hızlıresim.com videoları streamable.com dan paylalın sizinkiler açılmıyor

Size önerim veterinerden Tetramezhatine alıp kullanmaya başlamanız olur. Bu ilacı bulmaya çalışın eğer bulamazsanız sulphamezathine alın.

Geri