Melih İlker
Yeni Üye
.
Son düzenleme:
Yanlış foruma kayıt olmuşsunuz, burada cevap vermiyorlar. İyi akşamlar.Arkadaslar kuşum belli ki ishal olmus ne yapabilirim bu saatte petshop bulamam acil yardim lazim netten baktim kuru kahve falan diyorlar yardim edin lutfen
Peki nereye yazmam lazim sizin biliginiz varmi yardimci olunYanlış foruma kayıt olmuşsunuz, burada cevap vermiyorlar. İyi akşamlar.
Hocam ben bildiğim kadarıyla size yardımcı olayım. Yarına kadar hemen bir şey olmaz merak etmeyin. Sebze meyve vermeyin, yem olarak dal darı ufalayın yemliğine. Yukarıda bir ilaç paylaştım onun faydasını görüyorum, ondan ya da yerlisinden alın. Suluğa elma sirkesi damlatmanın da faydası olduğunu okudum. Bir de aşağıdaki konulara bir göz atın.Peki nereye yazmam lazim sizin biliginiz varmi yardimci olun
Anlaşıldı seviyede sıkıntı var,Adamına göre muamele
Ben sana siz diyebilirim komşum olmana gerek yokkkk ben öyle istedim öyle yazdım ayrıca burası ders yeri değil sana ne ayrı yazılır soracak değilim ben ne istediysem onu yazdım o kadar rahatsız olduysan cevap vermesydin elimde kalem yok de yok ayrı yazayım kilavue ve tahmin
adamlığma laf söylerseniz, karşılığında duyacağınız laf hoşumuza gitmeyebilir. Bu yüzden ne söylediğinize dikkat edin. Seviye sıkıntılı, ilk mesajda aklınıza gelmeyenleri diğer mesajlarla anca toprlıyorsunuz. Sizden bir yorum beklemiyorum teşekkürler.Adamına göre muamele
Ben sana siz diyebilirim komşum olmana gerek yokkkk ben öyle istedim öyle yazdım ayrıca burası ders yeri değil sana ne ayrı yazılır soracak değilim ben ne istediysem onu yazdım o kadar rahatsız olduysan cevap vermesydin elimde kalem yok de yok ayrı yazayım kilavue ve tahmin
HAsta bir kuşun sağlığı, başka bir kuşun hangi cins ve renk olduğundan daha önemsiz olduğu bir forumda devam etmeyeceğim. Üyelik silinebiliyorsa mümkünse admin silebilir misin? İyi akşamlar.
Emin olamadım ben ishal olmadığına.Kuş ishal değil.