öncelikle iyi forumlar muhabbet kuşum 1 yıl 2 aydır benimle ve yaklaşık onunla çok mutluyuz konuşmayı öğrettim 40 a yakın kelime biliyor(maşALLAH nazar değmesin) bizleri çok seviyor dibimizden ayrılmıyor ancak 3-6 aydır bir sorunumuz var bir "sıvı bırakma" durumu mevcut. İlk olarak hiçbir şekilde halsizlik, iştahsızlık, popoda dışkı bulaşması gibi durumlar yok. Ancak kuşum her dışarı çıktığında sevinçtenmidir heyecandanmıdır nedir uçuyor ve ilk konduğu yer her defasında bir dışkı bırakıyor genellikle evde cıktıgında bir kaçış oluyor çünkü konduğunda dışkısı tam olarak sıvı ! evet doğru duydunuz kuş direkt sıvı bırakıyor arkadaş ya akıyor omzumuzdan aşağı.Daha ilginç bir durum ise bazen dışarı çıktığında sanki 3-4 tane dışkı birleşmiş gibi devasa yeşil birşey bırakıyor buda sıvı barındırıyor ancak daha katımsı bazen oluyor normal yapıyor bazen suyla birlikte yeşil ve beyaz kısmı bulunan bir dışkı bırakıyor .Kuş çok sık dışkılıyor 5 dakikada 5-6 defa yapıyor resmen ve sürekli su oluyor altında dışkının yani kafesin dibine peçete koyuyorum resmen su dökülmüş dersin dışkının etrafı sırılsıklam olmuş üzülüyoruz ama birşeyde yapamıyoruz yemler değişildi ilaçlar konuldu hala fix olmadı bu olay.Bazen oluyor yeşil kısım var sıvı içinde yüzen beyazı yok.Yani akıl sır ediremiyorum bir şeyide yok gibi ama 2 ay öncesinde dışkı yerine köpük bıraktığını görmüştüm 1 defaya mahsus. sanırım bakteriyel bir enfeksiyon var vücudunda ancak ne yapmam gerek buna bilmiyorum bu yüzden danışmak istedim. SİYAH PANEL ÜZERİNDEKİ RESİMDE ALTINDAKİ SIVIYI DAHA RAHAT GÖREBİLİRSİNİZ BU YAPTIKLARININ ARASINDA DÜZGÜN SAYILABİLECEK DIŞKILARDAN