Kuşum boncuk 5 aylık iki haftaya gelene kadar gün içerisinde sürekli odada serbest bi şekilde dolaşıyordu geçen hafta ilk kez kustu bende kuruma olacağını düşündüm çünkü zayıflamıştı dışarıya ilaç almaya gittim biteral tablet aldım geri döndüğümde burnunun tıkandığını gördüm ve nezle olduğunu anladım ilacı kullanmadım bütün gün uyudu hafta sonu olduğu için ilaç bulamadım neo teremiciyn aramıştım burnunu tuzlu su ile temizledim kapandıkça ve sarımsaklı su yaptım o günü uykulu geçirdikten sonra ertesi gün kendine geldi en azından kesintisiz kanat altı yapıp uyumadı üç gün sarımsaklı su yaptım daha sonra da neo teremiciyn buldum üç gün verdim kumu felan da aldım kafesten üç gün sonunda 2 gün probiyotik verdim iki gündür de multivitamin veriyorum 5 gündür sürekli darı var kafeste kumu da bugün geri koydum birde neo teremiciynin üçüncü gününde de kustu ve hastalık süresince göğüs tüylerini yolmaya başladı 5 gündür günlük sade 3-4 saatliğine salıyorum hareketliliği yerinde ishali yok gün içinde yine aralarda kanat altı yapıyo 3- 4 kere ve zayıf kuruma olabilir mi ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz bundan önceki kuşum kurumadan öldü bununda ölmesini istemiyorum tecrübeli abilerim bana yardım edin...
İlk resim şimdi ki hali
Buda bir buçuk ay önceki hali
İlk resim şimdi ki hali
Buda bir buçuk ay önceki hali