Bozo-27
Meraklı Üye
Merhaba Arkadaşlar , Bu işe başlayalı 8 ay oldu , hobi amaçlı bir çiftle başladım ve şuan 4 çift + 4 yavru + 9 tane de anneye muhtaç yavrum var. Eskilerden tanıyan bilir beni , gaziantep te ev içinde özenle besliyorum kuşlarımı. Bazı arkadaşlar yuva içlerini görüp sağlıksız ortamda büyüyor yavrular diyebilir , ama bazı dişiler yuva içerisine kesinlikle dokundurmuyor , ki zaten yuva içi önemli değil böcek vb. şeyler yuva içerisinde değil kafes içi ve kafes ortamından kaynaklanan pisliklerden oluşur. Maşallahları da esirgemeyelim lütfen.
Çoğu üreticiler ele alışık diye yavru kuşları satıyor , ben buna karşıyım biraz sitemkar olacağım bu konuda , çünkü yavru kuşlar zaten ne olduğunu bilmediği için ele gelir , bu ele alışmak değildir , hobicileri kandırmaktan başka birşey değil , tamamen düzmece . Size tavsiyem yavru kuş alıp ele alıştırmaya çalışacağınıza bir dişi yavru bir erkek yavru alın 6 ay sonra bebişlerinizi elinize alıştırın , yoksa zevki çıkmıyor bu işin.
Sağlıcakla Kalın...
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
19-
20-
Çoğu üreticiler ele alışık diye yavru kuşları satıyor , ben buna karşıyım biraz sitemkar olacağım bu konuda , çünkü yavru kuşlar zaten ne olduğunu bilmediği için ele gelir , bu ele alışmak değildir , hobicileri kandırmaktan başka birşey değil , tamamen düzmece . Size tavsiyem yavru kuş alıp ele alıştırmaya çalışacağınıza bir dişi yavru bir erkek yavru alın 6 ay sonra bebişlerinizi elinize alıştırın , yoksa zevki çıkmıyor bu işin.
Sağlıcakla Kalın...
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-