Galiba yumurtası var

hinurai1

Yeni Üye
Arkadaşlar fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim. Dün erkek m kuşuma dişi kuş aldım ama kuşun yumurtası olduğunu düşünüyorum. Daha çiftleşme olmadı,sanırım daha önceden vardı yumurta(emin değilim). Kuş tüneğe yapışık duruyor,hızlı nefes alıp veriyor, şiş gibi sanki. Kanatları aşağı doğru. Erkeği yaklaştırmıyor. Kuyruğu sallanıyor. Nasıl emin olabilirim?

Hızlıresim.com dan fotograf , streamable.com dan video yükleyebilirsiniz. Dışkı resmi de çekin

euqgclp.jpeg
Hızlıresim.com dan fotograf , streamable.com dan video yükleyebilirsiniz. Dışkı resmi de çekin

Bazı resimler hata veriyor

Dışkısı diğer kuşunkine oranla önemli ölçüde büyük mü ? Resim paylaşmamışsınız çünkü.

Dışkılar yumurta dışkısına benzemiyor. Kuşu ne zaman aldınız. Alırken kuş enerjik miydi ? Ne zamandan beri böyle duruyor ? Bir videosunu da çekin kuşun ön tarafı ve ayakları görünsün

Dışkılar yumurta dışkısına benzemiyor. Kuşu ne zaman aldınız. Alırken kuş enerjik miydi ? Ne zamandan beri böyle duruyor ? Bir videosunu da çekin kuşun ön tarafı ve ayakları görünsün

Dün aldım,geldiğinden beri böyle ,hiç dik durmuyor

Evet,kendim almadığım için bilmiyorum enerjik olup olmadığını

Kuşta bir hastalıkda olabilir. Verdiğiniz bilgilerle emin olabilmemiz imkansız. Bari video paylaşın hareket ettirin video çekerken.

Kuş hasta gibi durmuyor. İki ihtimal var ya dediğiniz gibi yumurtası var. Yada ortam değiştirmiş olmasının stresi var. Eğer yumurtası yoksa kuş çok kilolu. Zayıflaması gerek.

Yuva koydum kafese, yumurtası varsa anlayabilir miyim yakın zamanda? Eger yumurtası varsa, kafesteki muhabbet kuşundan değil.ne yapabilirim bu durumda?

Yuva koydum kafese, yumurtası varsa anlayabilir miyim yakın zamanda? Eger yumurtası varsa, kafesteki muhabbet kuşundan değil.ne yapabilirim bu durumda?
Eğer yumurta varsa yüksek ihtimalle kafesin alt kısmına yapar. Yuvalığa yapması bir sonraki seferde olur. Nohut kadar ekmeğe 1 damla zeytin yağı damlatarak sabah akşam yedirin bu süreçte. Ayrıca probiyotik multi vitamin ve multi mineral desteği verin.

Eğer yumurta varsa yüksek ihtimalle kafesin alt kısmına yapar. Yuvalığa yapması bir sonraki seferde olur. Nohut kadar ekmeğe 1 damla zeytin yağı damlatarak sabah akşam yedirin bu süreçte. Ayrıca probiyotik multi vitamin ve multi mineral desteği verin.
Çok teşekkür ederim hocam,sizi yorduysam kusura bakmayın. İyi geceler dilerim

Geri