S Sena Kopuz Yeni Üye Katılım 16 Ara 2017 Mesajlar 20 Tepkime puanı 3 21 Ara 2017 #1 kuşum genellikle yemek yedikten sonra ve arada gagasını gıcırdatıyor. bunu neden yapıyor acaba yardım edebilir misiniz ?
kuşum genellikle yemek yedikten sonra ve arada gagasını gıcırdatıyor. bunu neden yapıyor acaba yardım edebilir misiniz ?
alpdna Yönetici Yönetici Katılım 12 Haz 2016 Mesajlar 1,407 Tepkime puanı 727 21 Ara 2017 #2 Selamlar, kuşlarda gaga gıcırtması keyfinin yerinde olduğunu veya biraz sonra uykuya dalacağını anlatmaktadır.
Selamlar, kuşlarda gaga gıcırtması keyfinin yerinde olduğunu veya biraz sonra uykuya dalacağını anlatmaktadır.
S Sena Kopuz Yeni Üye Katılım 16 Ara 2017 Mesajlar 20 Tepkime puanı 3 21 Ara 2017 #3 alpdna' Alıntı: Selamlar, kuşlarda gaga gıcırtması keyfinin yerinde olduğunu veya biraz sonra uykuya dalacağını anlatmaktadır. Genişletmek için tıkla ... anladım, çok teşekkür ederim
alpdna' Alıntı: Selamlar, kuşlarda gaga gıcırtması keyfinin yerinde olduğunu veya biraz sonra uykuya dalacağını anlatmaktadır. Genişletmek için tıkla ... anladım, çok teşekkür ederim