eray_celik
Yeni Üye
Arkadaşlar durum nedir.20 gün oldu açtım yumurtayı bu yavru gelişmeden ölmüş mü.
sanırsam gelişememiş. Yumurtalar 22 güne kadar uzayabilir diğerlerini de günü geçti diye kırmayın.bu şekilde
18 gün oldu kırdım ben de ne yaptım anlamadım bir an panik oldum kırdım diğer 4 yavrum 20 günde çıktı keşke bekleseydim 2 gün daha alttaki sarı kese gelişemediğine mi işaret fotoğrafa baktınız mısanırsam gelişememiş. Yumurtalar 22 güne kadar uzayabilir diğerlerini de günü geçti diye kırmayın.
fotoğraf pek net değil ayakları vs var mı tam anlayamadım. Ama küçük duruyor sanırım gelişmemiş. Yumurta içinde havasız da kalmış olabilir çeşitli nedenleri var.18 gün oldu kırdım ben de ne yaptım anlamadım bir an panik oldum kırdım diğer 4 yavrum 20 günde çıktı keşke bekleseydim 2 gün daha alttaki sarı kese gelişemediğine mi işaret fotoğrafa baktınız mı
ayırdım kanatları ayakları varfotoğraf pek net değil ayakları vs var mı tam anlayamadım. Ama küçük duruyor sanırım gelişmemiş. Yumurta içinde havasız da kalmış olabilir çeşitli nedenleri var.
bu resimler daha iyi fikir verir mifotoğraf pek net değil ayakları vs var mı tam anlayamadım. Ama küçük duruyor sanırım gelişmemiş. Yumurta içinde havasız da kalmış olabilir çeşitli nedenleri var.
keşke bekleseymişsinizçıkamasaydı o besin kesesi olmazdı.gün sayarken hata yaptım.boş yumurtayı hesap etmedim 20 gün geçti sandım aslında 18 gün geçti.20 günlükken çıkmıştı diğer yavrular halbuki.Benim hatam yavruyu öldürdüm.Allahım affetsin
Ay niye dokundunuz yani biraz kendi haline bırakın kuşları onların bir döngüsü var zaten biyolojik olarak bir sıkıntı varsa çıkmaz zatenArkadaşlar durum nedir.20 gün oldu açtım yumurtayı bu yavru gelişmeden ölmüş mü.