Hadi ya bn de arastiriyodum kesi kopeklerle bile gecim saglayabiliyormus forpuslar diye okudum ama bilgi sahibi olmadan da adim atmak istenedim benim muhabbetimin de insanlarla pek anlastigi söylenemez zatenhayatım hayvanlar kanalındaki kişi forpusların pek sosyal olmadığını sadece eşleriyle anlaştığını söylemişti yani kendi türleriyle bile salma usulü anlaşamıyorlarmış.
Aynı ortam olur ama aynı kafes olmazMuhabbetimizin yanina forpus papagani almayi düsünüyorum ikisi ayni ortamda ayni kafeste yasarlar mi bilgisi olan var mi acaba ?
baştan sona yanlış bir bilgihayatım hayvanlar kanalındaki kişi forpusların pek sosyal olmadığını sadece eşleriyle anlaştığını söylemişti yani kendi türleriyle bile salma usulü anlaşamıyorlarmış.
ben beslemedim valla ondan net birşey diyemem ama o kişi öyle demiştiHadi ya bn de arastiriyodum kesi kopeklerle bile gecim saglayabiliyormus forpuslar diye okudum ama bilgi sahibi olmadan da adim atmak istenedim benim muhabbetimin de insanlarla pek anlastigi söylenemez zaten![]()
beslemediğim için bilmiyorum videoda duyduğum bilgi ama geçen takıldığım yabancı forumda birinin forpusu muhabbet kuşunun tırnağını koparmıştı.baştan sona yanlış bir bilgi
Ayy evet o eski muhabbetimiz oyle akilliydi ki ne yapsam neye dokunsam onu gidip incelerdiSizin muhabbette tam bi farmasi girişimcisi tipi var![]()
Yani ikisi ayni odada ucup oynayabilirler ama degil mi zarar vermezlee birbirlerineAynı ortam olur ama aynı kafes olmaz