Fizzy marka millet sprays kızıldaldarı iyi mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ragp001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ragp001

Meraklı Üye
normalde vitaking marka 100% doğal natural kızıldaldarı alıyordum ama kalmamış fizzy millet sprays marka 100% natural doğal daldarı iyi mi?

Yem, tohum vb ürünleri alırken açık almalarda dikkat etmeliyiz. Ürünlerin muhafaza edildiği koşulların uygun olduğu yerlerden almalıyız. Paketli alıyorsak son kullanma tarihine ya da üretim tarihine bakmalıyız. Bir de ürünlerin menşei ve üretim şekli de önemli. İlaçlı, zehirli tarım yapılıyorsa ya da şüphesi varsa almamak daha iyidir. Bu kıstasları gözeterek alırsak marka çok mühim değil. Daldarıyı her türlü yiyorlar zaten.

Yem, tohum vb ürünleri alırken açık almalarda dikkat etmeliyiz. Ürünlerin muhafaza edildiği koşulların uygun olduğu yerlerden almalıyız. Paketli alıyorsak son kullanma tarihine ya da üretim tarihine bakmalıyız. Bir de ürünlerin menşei ve üretim şekli de önemli. İlaçlı, zehirli tarım yapılıyorsa ya da şüphesi varsa almamak daha iyidir. Bu kıstasları gözeterek alırsak marka çok mühim değil. Daldarıyı her türlü yiyorlar zaten.
kapalı paket almıştım ama maalesef tarihi üstünde yazmıyor sanırım silinmiş vermiyorum kuşlar birkaç ay daldarı yiyemecek maalesef protein konusunda umarım sorun yaşamazlar teşekkürler

Dal darı karbonathidrat değeri yüksek bir tohumdur. Dolayısı ile sık vermemek gerekir. Yeminizin içinde dal darı tohumları varsa ayriyeten darı almanıza gerek yok. Veya yeminizin içinde dal darı parçaları yoksa örneğin 1 kilo yem içerisine 2 yemek kaşığı dal darı tohumlarını ekleyebilirsiniz. Dal darıyı da bir tepsi üzerinde eldiven giyerek ayıklayıp eleyip ana kuş yem paketinin içine ekleyebilirsiniz.

Geri