Fazla dayanırmı

Emre BİLEN

Meraklı Üye
kuşlarımın yemi 2 gün önce bitti kafesinde hiç yoktu dün babama sordum unutmuş bugün akşam alacak kuşlar dayanırmı ve kuşlar sürekli kabarıyor duruyo babam içine asma yaprağı koymuş yemişler az öncede marul koydum yiyolar zararı olurmu bide dışkısı az sulu ve açık kahverengi

kuşlarımın yemi 2 gün önce bitti kafesinde hiç yoktu dün babama sordum unutmuş bugün akşam alacak kuşlar dayanırmı ve kuşlar sürekli kabarıyor duruyo babam içine asma yaprağı koymuş yemişler az öncede marul koydum yiyolar zararı olurmu bide dışkısı az sulu ve açık kahverengi
Emre nasıl bir mantık söylediğin. Baban unutup almıyorsa sen al gidip ya da birine aldır. 2 gündür aç olan hayvandan hoplayıp zıplayıp ötmesini beklemiyorsun herhalde. Tabii ki kabarık duracaklar. Hayvanlar halsizleşmiş iyice. Yeşillik verirsen dışkıları sulu olur tabii ki. Levent Abi'nin de dediği gibi hiç olmadı yumurta haşla ver hemen. Yoksa kaybedersin kuşları.

Meyve ve sebzeleri ıslak bir şekilde koyman onu ishal yapabilir. Meyve veya sebzeyi iyice yıkayıp kurulayarak vermelisin. Ayrıca yemi hemen alman gerekiyor, aksi takdirde kuşunu Allah korusun kaybedebilirsin. Aç kalmaması için marul, salatalık vb. şeyleri iyice yıka, kurula ve koy. Yumurtayı da haşlayıp koy.

Kuş beslemek bu olsa gerek verirsen yer vermezsen bekler.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:47 -->-> Daha önceki mesaj 22:46 --

Bence vazgeçin bu hobiden,kendinizden yola çıkın ne kadar dayanabilirsiniz?

Geri