OSMANLI
Meraklı Üye
Maaşallah cok tatli bir kus,ayrica erkek ve yavru.Biraz zaman gectikce kendini toparlayacaktir.Vitamin ve mama destegi yaparsaniz daha kolay atar zayifligi bu arada kafesin tülünü o kadar çekmeyin kus bunalir icinde yariya kadar falan olsa yeter
yavru olduğu kesin..gagasının ucu siyah alnındaki çizgiler hemen burnundan başlıyor..bana da erkek gibi geldi çok tatlı maşallah.. ırkı yerli olabilir o yüzden biraz minnak
2 veya 3 aylık yerlı nurtopu gibi bi erkek
2 aylık erkek ne güzel
Ne eğitilir bu, maşallah
Maşallah çok güzel bir yavru hayırlı olsun.
Bence yuvadan atlayalı anca 2 hafta olmuştur. yani 1,5 aylıkdır en fazla. 4 ay sonra falan görmek isteriim çok güzel bi kuş olacak...
Tesekkurler yavas yavas bize alismaya basladi .
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:43 -->-> Daha önceki mesaj 18:40 --
Tabiki biraz toparlasin mutlaka paylasim yaparim simdiden cok simarik bir kus oldu hic kafese girmek istemiyor kapisi hep acik girip yemini suyunu icip cikiyor ilerde ne kadar guzel bir kus olur bilmem ama simdiden ailemizin vaygecilmezi oldu.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:07 -->-> Daha önceki mesaj 18:43 --
Masallah kusumuz bize alisti biraz toparladi fakat cok tembel kanatlari dusuk duruyor ve cok uykucu vitaminde aldik bir suru vitaminli yemde ama yinede sanki ucmaya useniyor sanki. Kafese sokamaz olduk acikinca susayinca girip yiyip icip cikiyor daha oncedende yavru buyuttum 5 sene beraberligimiz oldu ama cok simarikti car car oter odada hizlica 3-4 tur donerdi bu tembeli nasil hareketlendirebilirim bilmiyorum .
Hayırlı olsun bol sağlıklı günler
çok güzel kuş 2-3 aya hareketlenir
Çok sevimli bir kuş hayırlı olsun iyi ki almışsınız Allah nazarlardan korusun inşallah
Teşekkürler daah iyileri sizlerin olur inşallah.