Benim kuşlarım Yanyana koyduğum an eş oldular.
bizde o şans yok kardeşim dedigim gibi sen resmi tatile devam et bizim yerimizedeBenim kuşlarım Yanyana koyduğum an eş oldular.
Benim yumurtlayan kuşlarım onlar değil ki.ya zaten bu kuşlar çok ayarsızlar gidin bence dengi dengine bir tip alın yani
bizde o şans yok kardeşim dedigim gibi sen resmi tatile devam et bizim yerimizede
Siz mi seçtiniz dişi yi kendi miya zaten bu kuşlar çok ayarsızlar gidin bence dengi dengine bir tip alın yani
bizde o şans yok kardeşim dedigim gibi sen resmi tatile devam et bizim yerimizede
Ben seçtim dişiyi. Ancak benim kuşum yavruydu yanına dişi koyduğumda 4-5 aylıktı.Siz mi seçtiniz dişi yi kendi mi
avatardaki kuşlarda yuva faaliyeti yok mu ?Benim yumurtlayan kuşlarım onlar değil ki.
Ben birbirlerine özenip de yavru yaparlar diye bir çift aldım. O çiftte alır almaz yumurtladı avatarımdaki kuşlarım hala beklemede
Yuvaya giriyorlar çifti getirdiğimden beri ama henüz dişi hala izin vermiyor.avatardaki kuşlarda yuva faaliyeti yok mu ?
Maşallah. Ancak artık yaşından dolayı olmaz. Ancak o dişiyi yanına en azından arkadaş olarak koyabilir ve diğer erkek kuşunuza yeni bir dişi alabilirsiniz.
Şuan kafeslerini ayirdim sizce iyi mi yaptimMaşallah. Ancak artık yaşından dolayı olmaz. Ancak o dişiyi yanına en azından arkadaş olarak koyabilir ve diğer erkek kuşunuza yeni bir dişi alabilirsiniz.
Evet iyi yaptınız. 1-2 hafta kadar ayrı tutun sonra birleştirin belki olur.Şuan kafeslerini ayirdim sizce iyi mi yaptim
Vaktinizi alıyorum çok özür dilerim ama son bişey sormak istiyorum dumanı kusmaktan vazgecirmenin yolu var mı aynalı zili oyuncagini koydum onunla oynuyor suan aşağıya inmesin diye onu tunekte tutmaya calisiyorumEvet iyi yaptınız. 1-2 hafta kadar ayrı tutun sonra birleştirin belki olur.
Bende öyle yapıyorum benim en büyük sıkıntım kuşum aşırı kusuyor onu kesmesini istiyorum belki kardes gibi görür onu besler diye düşuyurum ama maglesef oyuncak ve toplarina o kadar baglanmiski dışı umrunda degilMaşaallah çok güzel bir erkek kuşunuz var ancak dişi kuşunuz çok ama çok küçük bu nedenle daha damızlık bir dişi almalısınız ve ilgi alakanızı kesmelisiniz