Ev yapımı salıncaklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uba

Yeni Üye
Arkadaşlar 1 salıncağa 10 tl vermek zoruma gitti. Bende aşağıdaki salıncakları yaptım. Yalnız benim kuşum hiç oralı olmadı. Genelde evdekilere haşır neşir olduğu için oyuncaklarla arası pek yok. Yavruları bekliyorum. Eğitirken kullanırım artık.

Malzemeler

2 metre kalın sarma teli nalburda 2 tl
2 tane Ahşap çubuk
18 tl boncuk malzemesi
Şarjlı el matlabı
Yapışkan

73d8203ecbc1bfde4d646c79ce070c67.jpg
b0452f83ab5cab132b0e61cc98b75366.jpg
c2f13d090b2f1c1bdad385fcfa6fc3d5.jpg
bcee1fbad1b6ec5bd41fcca9a02c84b9.jpg
2d254f53c81d1f4080ffabe863d92df2.jpg

Uğur AKAGÜNDÜZ

gerçekten burdaki petshoplardada öyle sadece iki ahşaptan oluşan salıncağa 5 tl istiyorlar bende 5 tl vermeye kıyamadım el emeği ayrı bir haz veriyor tabi ayrıca bu kadar malzemeye bir sürü eşya yapılmış çok da iyi olmuş kuşunuz güle güle kullansıon :)

el emeği göz nuru olan herşeyin değeri başka bence, elinize sağlık

Teşekkürler arkadaşlar. Şimdi banyo yapabilecekleri şelalesi ve Çevresinde Çimler yetişen kaya ve su Değirmenli bir oyun alanı yapma planım var malzemelerin çoğunu tamamladım. Doğal alan Tasarımı ile uğraşıyorum. En kısa sürede paylaşırım inşallah.

Uğur AKAGÜNDÜZ

Sabırsızlıkla bekliyorum ustam. Benimde böyle şeylere merakım var. Yapmaya başlarsam senden fikirde almak isterim çok beğendim yaptıklarını

Inşallah. Ilk oyun alanı yaptığımda saatlerce uğraştım. Amatörce oluyor ama zevklide oluyor. Bu siteden çok şey öğrendim. Çok faydalı bir platform olmuş. Benimde katkım olsun istedim. İnşallah faydası dokunur.

Uğur AKAGÜNDÜZ

Bence bu işin ticaretini yapın :D Tebrikler çok güzel olmuşlar.

Tebrikler,petshoptakiler birşeye benzemiyor zaten :)

*Bu da benim yaptığım salıncak :)

Son düzenleme:
Çok güzel keşke benimkide böyle benimsese

Uğur AKAGÜNDÜZ

Tebrik ederim. Çok pahalıya satıyorlar güzel oyuncakları. Siz de neredeyse aynılarını yapmışsınız çok da güzel olmuş.

Yav ne kadar güzel olmuş maşaallah işleyen elinize tutan parmaklarınıza gören gözlerinize sağlık. Çok çok beğendim

Valla sizin yorumlarınız Herşeyden güzel. Bu gazla daha çok şey denerim.

Uğur AKAGÜNDÜZ

Çok güzel keşke benimkide böyle benimsese

Uğur AKAGÜNDÜZ

İlk başta benimkide yadırgamıştı,hep salıncağında uyurdu salıncağı değiştirince gece uyumamaya başladı.Ben de eski salıncağını da taktım sonradan alıştı bende plastik olanı çıkartım,birkaç gün takılı dursun alışır sizinki de ;)

Geri