İstanbul ev üretimi yavrular

grandslam54

Yeni Üye
01) IRKI: yerli ve rainbowlar

02) CİNSİYETİ: dişi erkek karışık

03) YAŞI:1 2 aylık

04) SAĞLIK DURUMU: sağlıklı

05) VARSA BİLEZİK NO:yok

06) FİYATI: 250tl ile 350tl arası değişiyor nomraller 250tl rainbowlar 350tl

07) İLAN GEÇERLİLİK TARİHİ:15.02.2025

08) ŞEHİR: istanbul ümraniye dudullu

09) BAŞKA İLLERE GÖNDERİM:yok

10) İRTİBAT TELEFONU:05306816754

11) MAİL ADRESİ:

12) ARANABİLECEK ZAMAN DİLİMİ:sabah 10 akşam 8

13) AÇIKLAMALAR: ev üretimi sağlıklı yavrular 35 40 adet kadar var yeme düşen gel gör bak al fiyatlar makuldür pazarlıksız detayları watsaptan sorunuz

Sağolun hocam. Dişi çok olduğu için bu fiyata aldım yoksa 800den başlıyo piyasası. Ve eğer cidden sahiplenmek isteyen biri varsa rainbow bu arkadaşla kesinlikle iletişime geçmeli hem uygun hem çok farklı ve güzel bir deneyim 🤣

350 TL çok uygun 😅
İstanbulda olan kaçırmasın.

yeniyim resim yükleyemedim. kendim üreticiyim zaten maksadım para kazanmak değil kuşların masraflarını çıkartmak 50 takım kuş var şuan isteyen watsaptan ulaşsın detaylı resim video atabilirim gelip ortamlarını görebilir tabiki

yeniyim resim yükleyemedim. kendim üreticiyim zaten maksadım para kazanmak değil kuşların masraflarını çıkartmak 50 takım kuş var şuan isteyen watsaptan ulaşsın detaylı resim video atabilirim gelip ortamlarını görebilir tabiki

Çok hızlıca satarsınız diye düşünüyorum çünkü rainbowu makul fiyata satıyorsunuz. Başka kuş forumlarına da yazın.

Bunu takdir ediyorum bu katkınız çok güzel olacaktır hocam. Hayırlı üretimler dilerim :)
https://hizliresim.com/ buradan resim yükleyip ekleyebilirsiniz . Bol kazançlar 🙂

beceremedim hata veriyor işten gelince yapmaya çalışacağım 🙏ilginiz için teşekkür ederim
Nedemek hocam. Resmi yükledikten sonra aşağıda url adresleri çıkıyor. Forumlar için olan sütundaki url kopyalayacaksınız buraya yapıştıracaksınız. Aksam detaylı bakarsınız.

Geri