Normal, daha yeni yeme düştüklerini gösterir. İlandaki gibi 30 günlükler, çoğu yavrular belli bir döneme kadar siyah gagalıdırlar.Gagalarının çok siyah olmasının sebebi nedir ?
Normal birşey mi bu
Hmm anladım çok teşekkürler o zamanNormal, daha yeni yeme düştüklerini gösterir. İlandaki gibi 30 günlükler, yavrular belli bir döneme kadar siyah gagalıdırlar.
Kesinlikle kalite tesadüf olamaz zaten. Misal vermek istiyorum özür dileyerek:Uretim yeni basladi her gecen gun insallah daha iyiye kuşlarımı yavruyken Almanyadan getirdim elimde büyüdüler çok iyi kana sahip olup düzenli olarak her kuluçkada 7 .8 yavru buyuturler kalite asla tesaduf degildir dilerimki Allahtan daha guzelleri bu canlara değer veren arkadaşların olur
Estağfirullah, bilmukabele. Hayırlı, sağlıklı üretimler; hayırlı alıcılar dilerim.Ama yolun başındayız büyüklerimizden ve kucuklerimizden öğreneceğimiz çok şey var göstermiş olduğunuz ilgiden çok teşekkür ederim
Ben de tıp fakültesi okuyorum laboratuvar veteriner nasıl okudunuz acaba ? Bitirdikten sonra mı ? Şu an ne yapıyorsunuz ? Merak ettim kusura bakmayınAynen öyle tıp fakültesinden sonra labaratuvar veteriner okudum beni tanıyanlar bilir çok emek veriyorum ama ödülü e büyük oluyor bana huzur veriyor kuslarim
Okurken mi bitirdiniz yoksa daha sonra mı ?Lab veterineri disardan bitirdim suan radyologum
Okurken mi bitirdiniz yoksa daha sonra mı ?