Teşekkür ederim evet hakikaten öyle çıktı , anne albino , baba kar beyaz onlar mavi beyaz kahve , mutasyon ve renk işinden anlamam ama beyaz bekliyorduk yinede hepsi cok güzel gercekten özenle bakıyoruz bakalım. Sesleri cok arttı yem kırmaya basladıgı an isteyenlere verecegiz insallah.Hepsi bir birinin kopyası resmen Maşallah
Biliyorum aynı anda 7 kuş sesi çok fazla gelebilirTeşekkür ederim evet hakikaten öyle çıktı , anne albino , baba kar beyaz onlar mavi beyaz kahve , mutasyon ve renk işinden anlamam ama beyaz bekliyorduk yinede hepsi cok güzel gercekten özenle bakıyoruz bakalım. Sesleri cok arttı yem kırmaya basladıgı an isteyenlere verecegiz insallah.
Teşekkürler insallah güzel insanlar sahiplenirMasallah cok guzeller.
İnce bir düşünce sizinki tabi, ancak oralardan da alarak bir nevi nu döngüye destek oluyoruz gibide...maşallah.ev üretimi yapan arkadaşlardan almak daha mantıklı ama ben hep acıyıp petshopdan alıyorum
Evet açıkcası pek inancım kalmadı.bireysel çabayla çözülecek birşey gibi değil.devletin el atması lazım.diğer 2 kuşum kesinlikle evden olacak çünkü hasta mı değil mi diye düşünmekten ömrüm kısaldı.İnce bir düşünce sizinki tabi, ancak oralardan da alarak bir nevi nu döngüye destek oluyoruz gibide...
Evet açıkcası pek inancım kalmadı.bireysel çabayla çözülecek birşey gibi değil.devletin el atması lazım.diğer 2 kuşum kesinlikle evden olacak çünkü hasta mı değil mi diye düşünmekten ömrüm kısaldı.
sınavlardan sonra almayı düşünüyorum yoksa talip olurdum.zaten kesin üreticiden alacağım bu sefer forumdan alabilirimKatılıyorum .Verelim size yavrulardan
Teşekkür ederim evet hakikaten öyle çıktı , anne albino , baba kar beyaz onlar mavi beyaz kahve , mutasyon ve renk işinden anlamam ama beyaz bekliyorduk yinede hepsi cok güzel gercekten özenle bakıyoruz bakalım. Sesleri cok arttı yem kırmaya basladıgı an isteyenlere verecegiz insallah.
İstanbul Anadolu yakası Ümraniye-Üsküdar . Cinsiyetlrr belli degil malesef biran öncede sahiplendirmem gerek sesleri cok fazlalastı.İstanbulda yer neresi? Cinsiyetler belli olmaya başladımı?
Teşekkür ederim Allah razı olsun insallah degerini bilecek iyi bakabilicek dostlar cıkar.MaşâAllah bereketli olsun hayırlı satışlar.
İnşâAllah hepimizin temennisi o yönde hocamTeşekkür ederim Allah razı olsun insallah degerini bilecek iyi bakabilicek dostlar cıkar.
Kesinlikle üreticiye yönelinsınavlardan sonra almayı düşünüyorum yoksa talip olurdum.zaten kesin üreticiden alacağım bu sefer forumdan alabilirim