Merhabalar forum sakinleri 1 yaş dişi ve erkek kuşum var güzel eş tuttular birbirlerini çok seviyorlardı. 2 ay önce aldım erkek olanı 6 yavruları var yavruların en büyüğü 35 günlük. 3 yavru daha yem kırmayı öğrenmedi babası ve annesi besliyor dönüşümlü olarak ama anne artık yavruları istemedi yavrunun birini dövdüğü için de baba anneyi dövdü. Salma çift hane kafesim var bölmesini takıp baba ve yavruları bir araya koydum. Dişiyi de tek koydum. Geçen hafta dişi çiftleşmek istedi erkek de sürekli yavruları beslediği için kavga ettiler ve dişinin gözüne vurmuş kanatmış. En büyük sebep de dişi kuşumun yavru kuşa vurmasından kaynaklı oldu.
Bu günlerde de erkek dişiye yanaşmak istiyor ama dişi nefret eder gibi hemen erkek kuşa saldırıyor elinden gelse boğazlayacak. ikisini de çok seviyorum 3-4 gündür ayrı takılıyorlar neler yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?
Bu günlerde de erkek dişiye yanaşmak istiyor ama dişi nefret eder gibi hemen erkek kuşa saldırıyor elinden gelse boğazlayacak. ikisini de çok seviyorum 3-4 gündür ayrı takılıyorlar neler yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?