BuraK Kotaran Meraklı Üye Katılım 23 Ağu 2013 Mesajlar 308 Tepkime puanı 0 11 Nis 2014 #1 Erkek olduğunu düşünüyorum ama yinede sizlere danışmak istedim sizce erkekmi? Daha 7aylık filan güzel bir kuş olucak
Erkek olduğunu düşünüyorum ama yinede sizlere danışmak istedim sizce erkekmi? Daha 7aylık filan güzel bir kuş olucak
Emre TAVLAN Emektar Üye Katılım 7 Haz 2013 Mesajlar 1,139 Tepkime puanı 22 11 Nis 2014 #2 erkek kardes
Mudo DURMUŞ Emektar Üye Katılım 1 Şub 2014 Mesajlar 1,643 Tepkime puanı 66 11 Nis 2014 #3 BuraK Kotaran' Alıntı: Erkek olduğunu düşünüyorum ama yinede sizlere danışmak istedim sizce erkekmi? Daha 7aylık filan güzel bir kuş olucak Genişletmek için tıkla ... 7 aylık bi kuşun belirginleşir ne olduğu jumbolarda durum farklı mı bilmiyorum ama bana dişiymiş gibi geldi
BuraK Kotaran' Alıntı: Erkek olduğunu düşünüyorum ama yinede sizlere danışmak istedim sizce erkekmi? Daha 7aylık filan güzel bir kuş olucak Genişletmek için tıkla ... 7 aylık bi kuşun belirginleşir ne olduğu jumbolarda durum farklı mı bilmiyorum ama bana dişiymiş gibi geldi
Bedirhan KARAKOÇ Paylaşımcı Üye Katılım 6 Şub 2014 Mesajlar 799 Tepkime puanı 1 11 Nis 2014 #6 bence de erkek daha önce gözü olan bir Jumbo görmemiştim
BuraK Kotaran Meraklı Üye Katılım 23 Ağu 2013 Mesajlar 308 Tepkime puanı 0 11 Nis 2014 #7 Bedirhan KARAKOÇ' Alıntı: bence de erkek daha önce gözü olan bir Jumbo görmemiştim Genişletmek için tıkla ... Genelde show jumboların gözleri görünmez jumbola rın gözleri görünür.
Bedirhan KARAKOÇ' Alıntı: bence de erkek daha önce gözü olan bir Jumbo görmemiştim Genişletmek için tıkla ... Genelde show jumboların gözleri görünmez jumbola rın gözleri görünür.
Bedirhan KARAKOÇ Paylaşımcı Üye Katılım 6 Şub 2014 Mesajlar 799 Tepkime puanı 1 11 Nis 2014 #8 BuraK Kotaran' Alıntı: Genelde show jumboların gözleri görünmez jumbola rın gözleri görünür. Genişletmek için tıkla ... Allah'ım ne güzel yaratmış
BuraK Kotaran' Alıntı: Genelde show jumboların gözleri görünmez jumbola rın gözleri görünür. Genişletmek için tıkla ... Allah'ım ne güzel yaratmış