Kuşun fotoğrafını atarmısınız? Büyük ihtimalle 4 aylık değil
Kuş 4 aylık gibi duruyor evet, erken kızışmış olması ilginçBöyle yapıyor efendim
Evet efendim teşekkür ederim bilgilendirme için haberim var yaklaşık 1 aydır tüyde diyebilirim tüye de erken girdi galibanot:tüyde umarım biliyorsunuzdur.
Mamalarına tarçın eklemeyi bıraktım kızgınlaşınca artık sadece yumurta veriyorum.Kuş 4 aylık gibi duruyor evet, erken kızışmış olması ilginç
Yeni bir kafes aldım daha geniş bir kafese geçiş yapacağım. Önceden de sormuştum ama kafes değişiklinin olumsuz bir etkisi olur mu acaba? alışma süreci yaşayacaktır biraz diye düşünüyorum.Parmağını ve tırnaklarınızı farklı bir kuş sanıp ilgilenmeye çalışıyor. Yem kusmak illa kızgınlık belirtisi değil. Yanlızlıktan yapıyordur diye tahmin ediyorum. Kafesi biraz sıkışık görünüyor arkada bu arada.
evet eklemeyin.şimdilik kızışmasınMamalarına tarçın eklemeyi bıraktım kızgınlaşınca artık sadece yumurta veriyorum.
Bir sorum daha olacak kuşum kafesine girince sürekli ısırmaya başlıyor kafesini mi koruyor sizce? Kafesine girince yabancı bir kuş oluyor sanki anlamıyorum.Parmağını ve tırnaklarınızı farklı bir kuş sanıp ilgilenmeye çalışıyor. Yem kusmak illa kızgınlık belirtisi değil. Yanlızlıktan yapıyordur diye tahmin ediyorum. Kafesi biraz sıkışık görünüyor arkada bu arada.
Kafesini koruyor..Bir sorum daha olacak kuşum kafesine girince sürekli ısırmaya başlıyor kafesini mi koruyor sizce? Kafesine girince yabancı bir kuş oluyor sanki anlamıyorum.
Kuşunuz erken kızışmış. Erkek muhabbet kuşları eşlerine yem vermek amacıyla kusarlar. Kızıl darı verdiniz mi? Kızıl darı kızıştırır diye biliyorum.Merhabalar erkek Muhabbet kuşum galiba parmağıma kur yapıyor. Onunla kafa sallayarak konuşuyor sonra öpüyor ve ardından kusuyor 4 aylık kızgınlık döneminde mi acaba? Erken değil mi sizce?
Yok vermedim kızıştırıcı olacak sadece tarçın veriyordum onu da bıraktım artık bir süre vermem.Kuşunuz erken kızışmış. Erkek muhabbet kuşları eşlerine yem vermek amacıyla kusarlar. Kızıl darı verdiniz mi? Kızıl darı kızıştırır diye biliyorum.
Anlıyorum teşekkür ederim efendim.Kafes değişimi büyük bir fark yaratmaz. Tabi ki ilk geçtiğinde değişiklikler hisseder.
İyi olur. Umarım geçer.Yok vermedim kızıştırıcı olacak sadece tarçın veriyordum onu da bıraktım artık bir süre vermem.