Emre Said Tiryaki
Yeni Üye
Lütfen Acil Cevap Verin Yeni Farkettim Erkek Muhabbet Kuşum Kusuyor Kafasını Aşağı Yukarı Yapıyor Silkelenip Etrafa Kusuyor Ne Yapmalıyım Sık Sık Yapıyor Lütfen Cevap Verin
Lütfen Acil Cevap Verin Yeni Farkettim Erkek Muhabbet Kuşum Kusuyor Kafasını Aşağı Yukarı Yapıyor Silkelenip Etrafa Kusuyor Ne Yapmalıyım Sık Sık Yapıyor Lütfen Cevap Verin
O kadarını Görmedim Fakat Gördüğüm Zaman Size Haber Veririm ama dışkısı normalAynı zamanda kabarıp göz bebekleri küçülüyorsa oyun kusmuğudur. Dışkısı nasıl?
Yanında dişisi var bir kere onun ağzına kustuğunu gördüm amaOyun kusmuğu normaldir, telaşa gerek yok.
Telaşlancak bir şey değil, eşini besliyorYanında dişisi var bir kere onun ağzına kustuğunu gördüm ama
Bizim kuşta kustu bugün eşi yok tahmini 3-5 aylık (aldığım üretici söylemişti)Oyun kusmuğu normaldir, telaşa gerek yok.
Muhabbet kuşları eşlerine yem kusar veya parmak tünek gibi şeylerde yem kusar sevgisini belli etmek için. Bazen parmak veya eşyaları da eş olarak görürler beslemeye kalkarlaeBizim kuşta kustu bugün eşi yok tahmini 3-5 aylık (aldığım üretici söylemişti)
Hastalık kusmuğu değil de sevgiden dolayı yem sunma ise normal.Bizim kuşta kustu bugün eşi yok tahmini 3-5 aylık (aldığım üretici söylemişti)
Dışkısı da su gibi olunca korktum ama düzelmiş şimdi için rahatladıHastalık kusmuğu değil de sevgiden dolayı yem sunma ise normal.
Kuşun ve dışkısınjn fotoğrafını ekler misiniz?Dışkısı da su gibi olunca korktum ama düzelmiş şimdi için rahatladı