Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen erkek dişiye yem çıkarıyor veriyor bazende kız erkegi nasıl desem gagasına hızlı vuruyor uzaklaştırıyor erkek bunu neden yapıyor bazen gagalarını birleştiriyolar felan bunlar napıyor yav anlaşıyormu anlaşmıyormu
Kanlı yahut birbirlerine zarar verecek derecede didişmeler dövüşmeler olmadığı sürece normaldir. Kuşlar birbirine yem veriyor demişsiniz. Bu iyi anlaştıklarına işarettir. Birbirlerinin gagalarını vurmaları ise nazı diyelim.
Söğlediklerinize göre bi sıkıntı yok eş tutmuşlar gibi gagalama konusuna gelecek olursak benim yavru aldığım çiftlerde bazen birbirlerini gagalıyor çok şiddetli olmamak kaydı ile tabi bazende kıskançlıktan gagalıyor benim tek olan bi dişimin sesini duyan erkek öterek karşılık verince yanındaki kıskanç eşinin gagalarına maruz kalıyor
anlaşmaları dert değil bence önemli olan icraat bizimkiler anlaşıyorda noluyor sanki ellerim bomboş.onlar yumurtlayana kadar ben bi çocuk dünyaya getireceğim.
anlaşmaları dert değil bence önemli olan icraat bizimkiler anlaşıyorda noluyor sanki ellerim bomboş.onlar yumurtlayana kadar ben bi çocuk dünyaya getireceğim.