ERKEK KUŞUM DİŞİ KUŞUN ÜSTÜNE ÇIKMIŞ YUVALIKTA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alphar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alphar

Yeni Üye
Dostlar erkek kuşum yuvalıkta dişi kuşun üstüne çıktı 5 6 saniye kaldı çiftleşmişler mi

Dostlar erkek kuşum yuvalıkta dişi kuşun üstüne çıktı 5 6 saniye kaldı çiftleşmişler mi

Yani böyle soru olur mu? Görmediğimiz bir konu hakkında soru soruyorsunuz. Çiftleşip çiftleşmediklerini nerden bilelim? Saçma sorular soru forumu meşgul etmeyin lütfen.

Yani böyle soru olur mu? Görmediğimiz bir konu hakkında soru soruyorsunuz. Çiftleşip çiftleşmediklerini nerden bilelim? Saçma sorular soru forumu meşgul etmeyin lütfen.
hayırdır birader ben gayet düzgün bir soru sordum cevaplamak istemiyorsan cevaplama veya görmemezlikten gel bu kadar basit

hayırdır birader ben gayet düzgün bir soru sordum cevaplamak istemiyorsan cevaplama veya görmemezlikten gel bu kadar basit

Ne biraderi? Konuşma şeklinize dikkat edin.
Görmediğimiz bir olay hakkında soru sorup üstüne üstelik cevap bekliyorsunuz. Akıl var mantık var.

Bak foruma aciliyeti yüksek birçok insan soru soruyor,her yeni açılan soru en üstte oluyor ve diğer sorular anasayfada alt sıralara gidiyor. Sizin bu absürt sorunuz forumun neden en başında kalsın mesela?
Kendin bile bilmediğin bir soruyu foruma niye sorma gereği duydun mesela?
Saçma sorularla forumu meşgul etmeyin,forum kurallarına uyun.

Ne biraderi? Konuşma şeklinize dikkat edin.
Görmediğimiz bir olay hakkında soru sorup üstüne üstelik cevap bekliyorsunuz. Akıl var mantık var.

Bak foruma aciliyeti yüksek birçok insan soru soruyor,her yeni açılan soru en üstte oluyor ve diğer sorular anasayfada alt sıralara gidiyor. Sizin bu absürt sorunuz forumun neden en başında kalsın mesela?
Kendin bile bilmediğin bir soruyu foruma niye sorma gereği duydun mesela?
Saçma sorularla forumu meşgul etmeyin,forum kurallarına uyun.
bak güzel kardeşim yaşın başın kaç bilmiyorum muhtemelen 18 19 yaşında çocuğun tekisin bak ne güzel söylemişsin kendim bilmediğim soruyu bu foruma soruyorum ki öğreneyim sorduğum soru saçma falan değil önce oku ondan sonra konuş erkek kuşum dişi kuşumun üstüne çıktı bu kadar basit bir soru ha sen beğenmiyorsan cevap vermeyeceksin zorla mı cevap verdirtiyorum

bak güzel kardeşim yaşın başın kaç bilmiyorum muhtemelen 18 19 yaşında çocuğun tekisin bak ne güzel söylemişsin kendim bilmediğim soruyu bu foruma soruyorum ki öğreneyim sorduğum soru saçma falan değil önce oku ondan sonra konuş erkek kuşum dişi kuşumun üstüne çıktı bu kadar basit bir soru ha sen beğenmiyorsan cevap vermeyeceksin zorla mı cevap verdirtiyorum

Konuyu kişileştirip saçma sapan analizler yapma kendince. Yaşımı çok bilmek istiyorsan profilime tıkla orda yazıyor.
Sana daha fazla zaman ayıramam.

profilini gizlemişsin kendini çok zeki sanıyorsun galiba çocuk yaşın belki daha bile küçüktür 15 16 belki

Zavallının tekisin. Absürt bir soru sorduğunu kabullenmeyip konuyu kişileştirmeyi sürdürüyorsun..
Profilim gizli evet ama üzerine basınca bazı bilgiler görünüyor. Senden yaşça büyüğüm ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri