erkek kuşa erkek arkadaş almak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pipet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pipet

Meraklı Üye
merhaba benim 1.5 yaşında jumbo kırması bir tane erkek kuşum var yanına arkadaş almak istiyorum elimden geldiğince ilgileniyorum her şeyi tam eksiği yok fazlası var ama bi arkadaş güzel olur yanlız dişi almak istemiyorum çiftleşmesini istemiyorum sizce erkek kuşuma erkek arkadaş alsam sorun çıkar mı yoksa anlaşabilirler mi fikirleriniz önemli benim için

iyi günler kuşlarınızın karakter yapısına bağlıdır. ve sizin ilginize bağlıdır. benim ikisi de erkek ara sıra atışmaları olmuyor mu derseniz oluyor ama geçiniyorlar ancak ikisi de erkek olcaksa kafeslerinin ayrı olması gerekir aynı kafeste zarar verirler birbirlerine dışarıda sorun yaşayıp yaşamamak da sizin eliniz de onları birbirine iyi alıştırmalısınız evdeki eski kuşunuz evin büyük çocuğu yeni gelecek olan ise küçük kardeş gibi düşünmelisiniz ve çok iyi takip etmelisiniz eski kuşunuzu

teşekkürler yorumunuz için bende biraz ondan korkuyorum bizimki kral gibi ya yeni gelene zarar verirse diye ama yanlız da olmasını istemiyorum inş yanlış bir karar almam kuşların sağlığı için

sadece yeni gelene değil kendilerine de zarar veriyorlar maalesef ama dediğim güzelce alıştırabilirsiniz sıkıntı yaşamazsanız bizimkilerde ilk gelen önce kendine zarar vermeye başladı tüylerini yoldu sürekli uzun bi süre kuyruğu hiç uzamadı mesela yolmaktan bakıodu kendinde kuyruk yok gidip öbür garibin kuyruğunu yoldu ne diller döktük küçük çocuk gibi onlara sen abisin yapma oğlum bak zarar veriyosun o senin kardeşin abisin sen sen ona konuşmayı öğret falan diye zorlu bi dönemdi ama atlattık şükür ki ilk başlarda sonradan gelene ilgi biraz az oldu ilgilenioduk ama diğeri kadar değil ya da başka bi oda da ya da biraz geç açıp diğeriyle ilgilenip diğerini biraz daha geç açıp sırayla ilgileniyoduk zamanla ilgilerini eşitledik bizimkiler şimdi uzun süre ayrı kalsınlar kafesleri yan yana koyunca birbirlerine ulaşmaya çalışıyorlar :) biri kafesten çıkmadan ilk çıkan çıkmayanın kafesinde bekliyor büyük küçüğü abisi diye seviyor :) ama aynı kafese atıpta uzun süre aynı kafeste tutunca birbirlerine zarar veriyorlar

tüm bu bilgiler için çok teşekkürler arkadaş alırsam deneyeceğim yazdıklarınızı :D

Geri