U Umutben Yeni Üye Katılım 19 May 2022 Mesajlar 16 Tepkime puanı 2 8 Tem 2022 #1 Merhabalar bana kafa sallayan elime yem verem erkek kuşuma dişi aldım ceresi kahve dişinin erkek kızgın diye aldım dişiyi fakat dişiyi kendine yaklaştırmıyor sebebi nedir acil destek
Merhabalar bana kafa sallayan elime yem verem erkek kuşuma dişi aldım ceresi kahve dişinin erkek kızgın diye aldım dişiyi fakat dişiyi kendine yaklaştırmıyor sebebi nedir acil destek
Meraklı kuşçu Yeni Üye Katılım 26 Tem 2022 Mesajlar 55 Tepkime puanı 6 27 Tem 2022 #2 Muhabbet kuşları yeni tanıştıkları kuşlara hemen isinamayabilir , yadirgayabilir . Şimdi nasıllar, alıştılar mi birbirlerine?
Muhabbet kuşları yeni tanıştıkları kuşlara hemen isinamayabilir , yadirgayabilir . Şimdi nasıllar, alıştılar mi birbirlerine?
A Ayaz Yeni Üye Katılım 27 Tem 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 27 Tem 2022 #3 Muhtemelen dişiyi sevmemiştir onlara zaman verin olmassa erkek dişiyi sevmiyordur
U Umutben Yeni Üye Katılım 19 May 2022 Mesajlar 16 Tepkime puanı 2 12 Ağu 2022 #4 Ayaz' Alıntı: Muhtemelen dişiyi sevmemiştir onlara zaman verin olmassa erkek dişiyi sevmiyordur Genişletmek için tıkla ... Ayaz' Alıntı: Muhtemelen dişiyi sevmemiştir onlara zaman verin olmassa erkek dişiyi sevmiyordur Genişletmek için tıkla ... Baya erken bakmışsınız ha bı dahakine geç cevap verin
Ayaz' Alıntı: Muhtemelen dişiyi sevmemiştir onlara zaman verin olmassa erkek dişiyi sevmiyordur Genişletmek için tıkla ... Ayaz' Alıntı: Muhtemelen dişiyi sevmemiştir onlara zaman verin olmassa erkek dişiyi sevmiyordur Genişletmek için tıkla ... Baya erken bakmışsınız ha bı dahakine geç cevap verin
Meraklı kuşçu Yeni Üye Katılım 26 Tem 2022 Mesajlar 55 Tepkime puanı 6 16 Ağu 2022 #5 Siteye yeni üye olduk kardes , niye atarlaniyorsun