Duygu.Bekts
Yeni Üye
iki kuşumdan erkek olanı (Maviş) 3 yaşında.6-7 aydır fark ettiğim bir şişlik var oğlumun bacak aralarında, tam poposunda. baş parmağınızın kafa kısmı kadar geniş bir alanda. ve şişlik bölgesi normal kuş ten rengi (kımızımsı). bölgede nokta şeklinde çok seyrek beyaz tüyler var. çiftleşmediği içindir sandık, dişi aldık 6 ay önce felan neyse. elimde yıkayınca tekrar fark ettim ki şişlik iki üç kat büyümüş. çok gizli tutuyor şişliği ve avuca alınıp bakılmayı sevmeyen bir kuş. oğlumun keyfi yerinde konuşuyor, uçuyor. bugün özel bir kliniğe götürdüm; kitle olduğunu, röntgen ve ultrasonla bakılıp iyi huylu mu kötü huylu mu olduğunu tespit edileceğini söyledi. pazartesi günü aç karna gidicez ve çok korkuyorum. ben küçük bir şehirde öğrenciyim. çok kapsamlı veterinerler yok burada, doğru düzgün avm bile yok düşünün yani. kimisi veterinere güven olmaz kuş konusunda diyor. bilmiyorum çok param da yok. lütfen bu konuda gerçekten bilgisi olan bir şey yazabilir mi . bu durumu erkek kuşunda yaşamış olan yazsın lütfen. ben evlatlarımın üzerinde çok titrerim ve şu an sınav senemdeyim dediğiniz her şey beni çook etkileyebilir. gerçekten bu konu hakkında bilgileriniz yoksa boş yere moralimi bozmayın. çok teşekkür ederim şimdiden.
veterinerde yaşadığım tüm deneyimlerimi, bilgilerimi buraya yazıcam. aynı sorunu yaşayanlar için
edit: yüzde yüz erkek olduğuna eminim kuşumun.
veterinerde yaşadığım tüm deneyimlerimi, bilgilerimi buraya yazıcam. aynı sorunu yaşayanlar için
edit: yüzde yüz erkek olduğuna eminim kuşumun.