Erkek kuş yavru kuşu dövüyor

Son günlerde yavru kafese çıkmaya başladı ve erkek kuş yavruyu sürekli gagalıyor ve dövüyor yavru yuvalığa geri girmeye çalışıyor ama erkek kuş sokmuyor yuvaya 33 günlük tek yavru yem kırmayı biraz biliyor ne yapmalıyım cevap veren/vermeyen herkese teşekkürler

merhaba, tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacaktı. baskın dişi olan bie çiftim var. ilk kuluçkalarında 12 yumurta yaptılar ve 7 tanesinden yavru çıktı yaklaşık 11 gün önce. bugğn geldiğimde en küçük 2 yavru ve en büyük olan yavru ölmüştü büyük olanı dişi kuş öldürmüş kafaası kan içindeydi. diğerleri beslenme sorunu nedeniyle ölmüş. uzun süre gözlemlediğimde , ölümler sonrası farkettiğim, dişi kuşun erkeği yuvalıktan kovduğu ve erkeğin onu yuvalıkta beslemesine izin vermediği. ilk günlerdeki uyumları yok yuvalıkta yavruların yanında beraber durmuyorlar ve dişi erkeği kovalıyor , konu hakkında yorumlarınızı rica ederim

merhaba, tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacaktı. baskın dişi olan bie çiftim var. ilk kuluçkalarında 12 yumurta yaptılar ve 7 tanesinden yavru çıktı yaklaşık 11 gün önce. bugğn geldiğimde en küçük 2 yavru ve en büyük olan yavru ölmüştü büyük olanı dişi kuş öldürmüş kafaası kan içindeydi. diğerleri beslenme sorunu nedeniyle ölmüş. uzun süre gözlemlediğimde , ölümler sonrası farkettiğim, dişi kuşun erkeği yuvalıktan kovduğu ve erkeğin onu yuvalıkta beslemesine izin vermediği. ilk günlerdeki uyumları yok yuvalıkta yavruların yanında beraber durmuyorlar ve dişi erkeği kovalıyor , konu hakkında yorumlarınızı rica ederim
merhaba. benimde bir çift kusum var ve her cıftleşme döneminde yaklaşık 5,6 yumurta bırakıyordu anne kuş. yavrular birkaçkez yumurtadan çıktı fakat anne ve baba anlaşamıyorlardı. Baba kuşta yuvalığa gırmek istiyordu anne kuş izin vermiyordu bu yüzden anne veya baba kuş bu durumda yavrulara zarar veiyor veya öldürüyorlardı. ben anne ve babayı ayrı kafeslere koydum ve son yumurtalardan 2 yavru suan15 gunluk sağlıklı bır sekilde buyuyorlar. kafesleri ayırın anne ve yavrular aynı kafeste olsun babada farklı bir kafeste onların bulunduğu odada olsunki hem sıkılmasın hemde yavrularını tanısın, yabancılaşmasın.yavrular yaklasık 40 gunluk oldugunda baba kuşuda yanlarına alabilirsiniz. Rica ederim:)

Geri