1.5 yaşında 2020ocakta doğduErkek kaç aylık ?
Mama veriyor musunuz? Veriyorsanız hangi mamayı veriyorsunuz ve kaç gün arayla@Soran Kişi
Merhaba konum hakkında bilginiz var mı? Ne yapmalıyım? Dişi yuvada uyuyor ama erkek çiftleşmeyi beceremediği için henüz yumurta yok
Mama kullanmıyorum şu an. Kuşlar ishal oldu yuvayı çıkartmayı bile düşünüyorum. Ama dişi yuvadan çıkmıyor. Ve dışkı yaptığı yerde yumuşak bir şişlik var diğer konumdan bakabilirsiniz. Dışkı ekleyeceğimMama veriyor musunuz? Veriyorsanız hangi mamayı veriyorsunuz ve kaç gün arayla
Bizimki bilmiyor gibiBende de aynı durum var sanki. benimkinin tam kızışmadı galiba eğer böyle devam ederse ayırma yapacağım.
Arka arkaya fazla yazdım biliyorum ama eklemeyi unuttum. Dışkıda büyüme var ayrıca kamburluk var ilk çiftleştiğinden beri. Yuvada uyumaya başladı 2 gündür.Mama kullanmıyorum şu an. Kuşlar ishal oldu yuvayı çıkartmayı bile düşünüyorum. Ama dişi yuvadan çıkmıyor. Ve dışkı yaptığı yerde yumuşak bir şişlik var diğer konumdan bakabilirsiniz. Dışkı ekleyeceğim
İlk çiftleşme ne zaman gerçekleşti? Kusura bakmayın eğer herhangi bir konuda belirttiyseniz bile karışıyor emin olmak adına soruyorum, mama öneririm ama önceliğiniz ishal sorununu çözmek olsunArka arkaya fazla yazdım biliyorum ama eklemeyi unuttum. Dışkıda büyüme var ayrıca kamburluk var ilk çiftleştiğinden beri. Yuvada uyumaya başladı 2 gündür.
8 gün oldu. Şu an doğuruyor sanırım poposu şiş ve sertlik var. Dışkı yapmadığı için ekleyemiyorumİlk çiftleşme ne zaman gerçekleşti? Kusura bakmayın eğer herhangi bir konuda belirttiyseniz bile karışıyor emin olmak adına soruyorum, mama öneririm ama önceliğiniz ishal sorununu çözmek olsun
Tamam peki yumurta sıkışmasını nasıl anlarimSertliği kont etmek için avuçlamayın kuş strese girebilir
Yuvadan nerdeyse hiç çıkmıyor. Popo tüyleri kabarık. Biraz halsiz. Ne zaman yumurtlar ortalama8 günde daha yumurta oluşmuş olmuyor, yumurta sıkışmamış
Yan profilden video ekler misiniz, ek olarakta popoyu alttan çekinYuvadan nerdeyse hiç çıkmıyor. Popo tüyleri kabarık. Biraz halsiz. Ne zaman yumurtlar ortalama
YumurtladıYan profilden video ekler misiniz, ek olarakta popoyu alttan çekin
Gözünüz aydıın kuluçka günlüğü yapsanız ne hevesle takip ederimYumurtladı