Dün petshop da engelli bir kuş gördüm oradaki haline acıdım gerekli bakımı sağlanmıyor gibiydi adam da iyi bakabilirsen al dedi aldım. Eve getirdim bakmak için, benimde evde 6 yaşında erkek kuşum var gayet de iyi baktığımı düşünüyorum. Ama canımı sıkan nokta şu hayvanın iki ayağını da kesmişler, dedi ki ayağı sıkıştı kangren olunca kestik. Hayvanın ishali filan vardı haletim benim kuş yem filan kusuyor ağızına yardım ediyor, ama benim kuş tüneğe çıkıyor, yukarı gidiyor filan öteki kuş alta izliyor oda yapmaya çalışıyor çırpınıyor, uçmaya çalışıyor onları izlerken içim parçalanıyor. Dışarı çıkmak istiyor ama salmıyorum hem 2 aylık kız uçuyor ama tosluyor yere konuyor ayağı olmadığı için zor yürüdüğü içinde ezilir filan diye salmakta istemiyorum. Daha kafesine filanda alışmadı yeni geldiği için. Kafesin aşasına karton koydum yemleri serptim suyunu filan alta koydum rahat etsin diye gece uyurken gagası ile zorlana zorlana üste çıkıp gagası ile tele tutunup telde yatıyor tedirgin olduğu için. Buda canımı çok sıkıyor daha önce engelli bir kuş bakmış biri varsa bana fikir verirse çok sevinirim. Ben kuşun bu durumuna çok üzülüyorum beni derinden etkiledi kuşun durumu dikkatsiz şekilde ayağını sıkıştıran kişiye sinirim hala geçmedi kuşun iyi bakıma ihtiyacı var gibi duruyor sizin de fikirlerinizi almak istiyorum bunun için bunları yazıyorum cevaplarsanız sevinirim.