Arkadaşlar kuş yemi alacağım da piyasadaki en kaliteli yem hangisi yardımcı olurmusunuz bi yazı okudum içinden böcek çıkmış felan endişelendim sizler hangi yemleri kullanıyorsunuz yadımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
MESELA NE ALIYORSUNUZ ? SADE DERKENrufai ben petshoptan almıyorum normal üretim yapan kişilerden alıyorum ve sade alıyorum kuşlar mutlu mesut yaşıyorlar ben marka almıyorum kısacası yardımcı olduysam ne mutlu bana.
kutuda olmayacak şekilde poşete ve sonra da kavanoza geçiriyorum bu şekilde böceklenmeyi önlüyorum.MESELA NE ALIYORSUNUZ ? SADE DERKEN
bi hayli pahalı değil mi ?İnternet üzerinden alıyorsanız G1 Experience'nin markasından alın derim ben de yeni keşfettim.
hocam sağol bakıyorumBravo 302 ve vivid de iyi markalar.
Nerden aldığınızı söyler misinizkutuda olmayacak şekilde poşete ve sonra da kavanoza geçiriyorum bu şekilde böceklenmeyi önlüyorum.
Üreticilik yapan yerlerden alıyorum sade tek tohumNerden aldığınızı söyler misiniz
MESELA NE ALIYORSUNUZ ? SADE DERKEN
Arkadasin dediği ak dari petshoplarda da satiliyor. Ama sadece ak dariyla yeterince beslenemez diğer tohumlarin olmasi şart yemde. Kisa dönemde zararini göremezsiniz ama ilerleyen zamanlarda belli olur. Insanlarin sadece ekmek yemesi gibi bisey ak dari.Üreticilik yapan yerlerden alıyorum sade tek tohum
https://www.petmarketburada.com/urun/g1-experience-muhabbet-kusu-uretici-yemi-1-kg bence gayet uygunbi hayli pahalı değil mi ?
Bonnie aşırı yağlanma yapıyor diye çok şikayet var .Garden mix, Bonnie bu markaları kullandım ikiside çok iyi markalar tavsiye ederim. Şuan garden mix kullanıyorum memnunum
Olabilir hocam ama ben kullanmıştım bir sıkıntı görmedim.Bonnie aşırı yağlanma yapıyor diye çok şikayet var .
Bonnie aşırı yağlanma yapıyor diye çok şikayet var .
Bravo ve vivid’in ufak paket halinde olanları var mı acaba?Baktığım siteler hep çuval satışıydı.Witte Molen bulunsa düşünmeden alırım ama artık burda yok sanırım.
Bravo ve vivid’in ufak paket halinde olanları var mı acaba?Baktığım siteler hep çuval satışıydı.Witte Molen bulunsa düşünmeden alırım ama artık burda yok sanırım.
bence bu ideal. aspurun hiç bir zararı yok. siz karıştırmaktan bahsediyosunuz fakat 1 kg falan var tek tohumdan hani gram olarak satsalar neyse. fazla durdumu yem bayatlar.Aspur oranı çok fazla! Bu marka tercih edilecekse ayrı ayrı alıp karıştırmak daha mantıklı ben öyle yapmıştım
Bonnie'de keten,aspur,yulaf oranları biraz fazla olduğu için yağlanma yapabilir. Ama eğerki kuşu gün içinde uçuruyorsanız yağlanma falan yapmaz.
Bravonun en düşük 5 kiloluğu var. Tek kuşunuz olsa bile kullanılabilir. Yemi buzdolabına koyun 1 sene hiç bişey olmaz. Bazı sitelerde de çuvaldan bölme olarak satılıyor bu yemler, 1 kiloluk şeklinde onlarıda tercih edebilirsiniz.
Yorumlara ilaveten Beaks markasıda tercih edilebilir.
Beaks Karışık Muhabbet Kuş Yemi 750 Gr - Juen Pet Market)
Beaks Karışık Muhabbet Kuş Yemi 750 gr. Beaks muhabbet yemi, kuşlar için, besleyici ve vitaminli, ucuz kuş yemi. - Juen Pet Marketwww.juenpetmarket.com