H Hürkan YILMAZ Guest 1 Şub 2014 #2 Maşşallah çok güzel elmaslar bazıları kaşıkçı elması mübarek çok güzeller.
B Bilal ELMAS Guest 1 Şub 2014 #3 Hürkan Yılmaz' Alıntı: Maşşallah çok güzel elmaslar bazıları kaşıkçı elması mübarek çok güzeller. Genişletmek için tıkla ... tsk ederim
Hürkan Yılmaz' Alıntı: Maşşallah çok güzel elmaslar bazıları kaşıkçı elması mübarek çok güzeller. Genişletmek için tıkla ... tsk ederim
B Bilal ELMAS Guest 1 Şub 2014 #5 Hürkan Yılmaz' Alıntı: Soyadında elmasmış vay arkadaş tesadüflere bak Genişletmek için tıkla ... onun için elmas ciftliği zaten
Hürkan Yılmaz' Alıntı: Soyadında elmasmış vay arkadaş tesadüflere bak Genişletmek için tıkla ... onun için elmas ciftliği zaten
B BARAN Guest 1 Şub 2014 #6 Kuşlar çok güzel lakin yavruları elinize aldıgınızda anne ile bi problemleri olmuyormu ?
B Bilal ELMAS Guest 1 Şub 2014 #7 BARAN' Alıntı: Kuşlar çok güzel lakin yavruları elinize aldıgınızda anne ile bi problemleri olmuyormu ? Genişletmek için tıkla ... benim kuşlarımın hepside bana alışık olduğu için sorun olmuyor
BARAN' Alıntı: Kuşlar çok güzel lakin yavruları elinize aldıgınızda anne ile bi problemleri olmuyormu ? Genişletmek için tıkla ... benim kuşlarımın hepside bana alışık olduğu için sorun olmuyor