Fulya GÜLMEZLER
Yeni Üye
Elimde 700-750 gr civarı Versele Laga nutribird A21 elle besleme maması mevcut. Son kullanma tarihi 07/2017 ihityacı olan varsa gönderebilirim.
Fulya hanım muhabbet kuşum dün vefat etti. Başka ihtiyacı olan arkadaşlara gönderirsiniz. Teşekkürler.
Bir iki gündür girmemiştim yeni gördüm mesajlarınızı çok üzüldüm kuşunuz için ben de 1 ay önce kaybettim çok direndi ama dayanamadı çok acı bi durum geçmiş olsun.
Çok zor inanın.. 7.5 yıl beraber büyüdük üniversitemizi okuduk işe girdik hepsini beraber yaptık.. Bir gün umarım kavuşacağım kuşuma.. Çok teşekkür ederim. Başımız sağ olsun..
Cok gecmiş olsun. Ben kuş olumlerine karsi surekli mama yapiyorum hem yawrulari hemde anaclsrimi daha direncli yapiyo. İspinoz grubundan vasifli (yarisma kuşu), besliyorum bi degisiklil yapip mihabnet de aldim suanlik cok basarili sonuclar aldim agizfan besleme de takviye yapiyorum hafta da 2 gun yawrulsr daha direncli ve hizli buyudugunu gozlemledim faxlaysa bosa cope gitmesin ben kullaniyorum bana yollarsaniz cok sevinirimBir iki gündür girmemiştim yeni gördüm mesajlarınızı çok üzüldüm kuşunuz için ben de 1 ay önce kaybettim çok direndi ama dayanamadı çok acı bi durum geçmiş olsun.
Cok gecmiş olsun. Ben kuş olumlerine karsi surekli mama yapiyorum hem yawrulari hemde anaclsrimi daha direncli yapiyo. İspinoz grubundan vasifli (yarisma kuşu), besliyorum bi degisiklil yapip mihabnet de aldim suanlik cok basarili sonuclar aldim agizfan besleme de takviye yapiyorum hafta da 2 gun yawrulsr daha direncli ve hizli buyudugunu gozlemledim faxlaysa bosa cope gitmesin ben kullaniyorum bana yollarsaniz cok sevinirim
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi