enderundepderun
Meraklı Üye
Bundan yaklaşık 2 hafta önce başlık açıp cinsiyetini sorduğum ve ERKEK olduğunu öğrendiğim (Sanırım 1 yada 1,5 aylık dostlar yorum yaparsa sevinirim) kuşum artık uçuyor ve ele alıştı. Eve geldiğimde cici kuş diye seslendiğimde kafesi parçalayacak derecede yanıt verip ve kapısını açtığımda parmağımı şıklatmamla uçup parmağıma konacak şekilde alıştı Maşallah, dahada önemlisi kendisini sevdirmeyi çok seviyor tüylerini kendi gelip sevdiriyor. Şİmdi sıra konuşmasında yakın bir zamanda konuşacağınıda eminim videosunuda sizlerle paylaşmaktan gurur duyacağım.
Asıl anlatmak istediğim burada bana yardımcı olan ilgi ve alaka gösteren istisnasız herkese çok teşekkür ederim. daha öncede kuş yetiştirdim onlarda çok alıştılar bana ama bu yeme düşmemiş yavruyu sizlerin sayesinde yem yemesini ve sağlıklı hale gelmesini sağladım. Dostlara çok teşekkürler.
Asıl anlatmak istediğim burada bana yardımcı olan ilgi ve alaka gösteren istisnasız herkese çok teşekkür ederim. daha öncede kuş yetiştirdim onlarda çok alıştılar bana ama bu yeme düşmemiş yavruyu sizlerin sayesinde yem yemesini ve sağlıklı hale gelmesini sağladım. Dostlara çok teşekkürler.
Son düzenleme: