Eklektus papağanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer2135
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omer2135

Yeni Üye
Merhaba herkese. Daha önce monk papağanı sahiplenme isteğim vardı ama şuan için eklektus papağanına karar verdim. Yarın için üreticiden yavru el beslemesini kendim yapacağım bir eklektus satın alabilirim. Sizden ricam papağanı alırken nelere dikkat etmeliyim(gaga ayak yapısı tırnak göz vs.) Önerileri tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bayadır muhabbet kuşu besledim çok ilgilenmeye çalıştım bu sirada papağan araştırması da yaptım(tabiki sadece yazilar görseller üzerinde) azda olsa tecrübem olduğumu düşünüyorum. Muhabbet kuşlarım halen var(3 tane)

Bayadır muhabbet kuşu besledim çok ilgilenmeye çalıştım bu sirada papağan araştırması da yaptım(tabiki sadece yazilar görseller üzerinde) azda olsa tecrübem olduğumu düşünüyorum. Muhabbet kuşlarım halen var(3 tane)
Elektus papağanı hiç beslemedim bilmiyorum. Ama genel olarak kuş seçerken gözlerin canlı olduğuna tüylerin canlı ve parlak görünmesine, uyuşukluk olmamasına dikkat edilmelidir. Fiyatlar ne hocam ?

Hocam şuan daha yavru 30 bin istiyorlar çok emin olmamakla beraber piyasasi bu civarda diye gördüm ( ücret olarak bütçemi aşan bi durum aslinda ama arkadaşım olacağına inanıyorum:))

Hocam şuan daha yavru 30 bin istiyorlar çok emin olmamakla beraber piyasasi bu civarda diye gördüm ( ücret olarak bütçemi aşan bi durum aslinda ama arkadaşım olacağına inanıyorum:))

Çok para 😁

Izmir de A19 papağan besleme mamasi bulabileceğim petshop bilen var mıdır?
Ayrıca şunu sormak istiyorum A21 ile A19 arasında fark var mi?

Geri