S Samet Çağlar Guest 9 Şub 2014 #3 bütün kuşlar aynı yerde duruyor heralde benimki de aynı yerde duruyor
H Hürkan YILMAZ Guest 9 Şub 2014 #4 Benim kuşunda adı limon genelde sarı olan lutinolar yani limon oluyolar ekşi değil tatlılar ama
Gökhan Naçar Paylaşımcı Üye Katılım 27 Haz 2013 Mesajlar 829 Tepkime puanı 0 9 Şub 2014 #6 şakire benziyo limon ben pcden kuş gösterdim benim erkeğe dövmeye kalktı
Volkan SARSAN Paylaşımcı Üye Katılım 15 Eki 2013 Mesajlar 538 Tepkime puanı 0 9 Şub 2014 #7 ................................................................................................................ Son düzenleme: 27 Mar 2016
................................................................................................................
F Furkan Uçar Guest 10 Şub 2014 #8 Yorumlarınız için teşekkürler -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:04 -->-> Daha önceki mesaj 22:47 -- Bu arada arkadaşlar yanlış anlamayın flaş yüzünden kuşun ceresi kahverengimsi görünmüş, aslında mor pembe gibi yani erkek
Yorumlarınız için teşekkürler -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:04 -->-> Daha önceki mesaj 22:47 -- Bu arada arkadaşlar yanlış anlamayın flaş yüzünden kuşun ceresi kahverengimsi görünmüş, aslında mor pembe gibi yani erkek