Abim ferti vit her gün verilmek sart mı 2 3 günde bir versem flmNekton S ve E biribiri tamamlıyor kullanabilryorsan ikisini bir kullan. Ben Fertivit tek kullandım çok etkili bir kızıştırıcı. 1-2 gün üst üste kullandıktan sonra kuşşlar çok hareketleniyor sadece çok fazla verme oranı yanında diğer kzııştırıcılar ile kevevir tahuhumu veya nijer ağır geliyor ve tüye sokuyor. Taubenfit E 50de çok iyi bir kızıştırıcı şu an bunu kullanıyorum. e vitamini sadece kızıştırmak için değil kas gelişimi için de önemli yavrulu takımlara da 15 günde bir veriyorum.
Merhabalar hocam taubenfit’i nasıl kullanıyorsunuz programda acaba ? Tüye girmemesi için bir denge var çünkü..Nekton S ve E biribiri tamamlıyor kullanabilryorsan ikisini bir kullan. Ben Fertivit tek kullandım çok etkili bir kızıştırıcı. 1-2 gün üst üste kullandıktan sonra kuşşlar çok hareketleniyor sadece çok fazla verme oranı yanında diğer kzııştırıcılar ile kevevir tahuhumu veya nijer ağır geliyor ve tüye sokuyor. Taubenfit E 50de çok iyi bir kızıştırıcı şu an bunu kullanıyorum. e vitamini sadece kızıştırmak için değil kas gelişimi için de önemli yavrulu takımlara da 15 günde bir veriyorum.
Hocam Fertivit 100 ml suluğa çay kaşığı ile oranı nasıl olmalı su ile verilecekNekton S ve E biribiri tamamlıyor kullanabilryorsan ikisini bir kullan. Ben Fertivit tek kullandım çok etkili bir kızıştırıcı. 1-2 gün üst üste kullandıktan sonra kuşşlar çok hareketleniyor sadece çok fazla verme oranı yanında diğer kzııştırıcılar ile kevevir tahuhumu veya nijer ağır geliyor ve tüye sokuyor. Taubenfit E 50de çok iyi bir kızıştırıcı şu an bunu kullanıyorum. e vitamini sadece kızıştırmak için değil kas gelişimi için de önemli yavrulu takımlara da 15 günde bir veriyorum.
Fertifit içinden ölcü kaşığı çıkıyor. Çıkan kaşık 1 gr lık. Üzerinde 250 ml suya 1 gr diyor. Normal 80 ml tam dolu duluğa içindeki kaşığın yarısından biraz daha az koyabilrsin. ama suyu tam doldurmak mantıklı değil akşamana yada ertes, gün sabaha değiştirmen lazım hem kokuyor hemde suyu az içiyorlar.. Suluğun yarısı (40-50ml) kadar doldurup cay kaşığın ucu kadar verebilirsin. Ben evde besliyorum 3 takım kuşum var genelde sabahları işe gitmeden hazırlayıp kafeslerre takıyorum akşam kendim yatmadan öncede sulukları yıkayıp sabah tekrar takıyorum.Üzerinde ilk yumurta gelene kadar verilebilir yazıyor ben 5 gün üst üste fertivit 2 gün su veriyorum. sonraki hafta 4 gün fertivit 3 gün su veriyorum. Benim beğendiğim bir ürün. Tek çift besliyorsan sabahları muzik sesi de açmanı öneririm zaman ayarlı priz ile günde bir saat muzik açtığımda fertivit ile beraber eşleşmeler başlıyor. Tabi kuşların ikisininde tüyde olmaması ve herhangi bir hastalık olmaması lazım. Sonbaharda hava değişimlerinde kolay tüye giriyorlar dikkat etmek lazım. Tabi benim 3 çiftimdede aynı etkiyi göstermedi 2 çift yavruladı ama 1 çift im çok hareketlendiler ama hava değişimi belkide kızıştıtıcıyı fazla kaçırdığımdan dişi tüye girdi çıktı erkek girdi çıktı bir türlü yumurtlamadı.Hocam Fertivit 100 ml suluğa çay kaşığı ile oranı nasıl olmalı su ile verilecek
ne tür müzik açıyorsunuzFertifit içinden ölcü kaşığı çıkıyor. Çıkan kaşık 1 gr lık. Üzerinde 250 ml suya 1 gr diyor. Normal 80 ml tam dolu duluğa içindeki kaşığın yarısından biraz daha az koyabilrsin. ama suyu tam doldurmak mantıklı değil akşamana yada ertes, gün sabaha değiştirmen lazım hem kokuyor hemde suyu az içiyorlar.. Suluğun yarısı (40-50ml) kadar doldurup cay kaşığın ucu kadar verebilirsin. Ben evde besliyorum 3 takım kuşum var genelde sabahları işe gitmeden hazırlayıp kafeslerre takıyorum akşam kendim yatmadan öncede sulukları yıkayıp sabah tekrar takıyorum.Üzerinde ilk yumurta gelene kadar verilebilir yazıyor ben 5 gün üst üste fertivit 2 gün su veriyorum. sonraki hafta 4 gün fertivit 3 gün su veriyorum. Benim beğendiğim bir ürün. Tek çift besliyorsan sabahları muzik sesi de açmanı öneririm zaman ayarlı priz ile günde bir saat muzik açtığımda fertivit ile beraber eşleşmeler başlıyor. Tabi kuşların ikisininde tüyde olmaması ve herhangi bir hastalık olmaması lazım. Sonbaharda hava değişimlerinde kolay tüye giriyorlar dikkat etmek lazım. Tabi benim 3 çiftimdede aynı etkiyi göstermedi 2 çift yavruladı ama 1 çift im çok hareketlendiler ama hava değişimi belkide kızıştıtıcıyı fazla kaçırdığımdan dişi tüye girdi çıktı erkek girdi çıktı bir türlü yumurtlamadı.
Hocamız başka bir konuda klasik müzik açıyorum demişti sanırımne tür müzik açıyorsunuz